-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Kesinleşti: One Punch Man'in İkinci Sezonu Bu Senenin Sonunda Geliyor





Artık rahat bir nefes alabiliriz; Saitama-Sensei ile buluşmaya çok az kaldı. 

Daha önceki yazımda One Punch Man'in ikinci sezonunun büyük ihtimalle bu senenin sonunda (iddialar 16 Aralık ve ekim ayı sonuna doğru olduğu yönündeydi) geleceği dedikodularının yayıldığını, ancak kesin bir açıklama için Anime Expo'yu beklememiz gerektiğiniz söylemiştim. Geldi geldi!!!

İkinci sezon, birinci sezonun İngilizce dublajlı versiyonu Toonami'de yayımlandıktan hemen sonra başlayacak. Evet, biraz bulmaca gibi oldu. Açıklayayım efenim hemen; 16 Temmuz itibariyle OPM'nin birinci sezonu İngilizce dublajlı haliyle Toonami üzerinden yayımlanacak. Akabinde ise biz de ikinci sezonumuza kavuşacağız <3 Bu da, ekim sonu gibi bir döneme denk geliyor.

Hah, hatırlatayım, OPM'nin yaratıcısı ONE'in diğer eseri Mob Psycho 100'ün animesi iki gün sonra start alıyor. Yani böylece ONE, henüz 29 yaşındayken aynı dönemde iki webcomiğinin anime versiyonunun yayımlandığına tanık olacak. Çok ciddi bir başarı bu. Ekim sonu demişken, ONE'ın 29 Ekim'de otuz yaşına basacağını hatırlatırım. Belki bir doğum günü sürprizi yaparlar kendisine ^.^ Doğum gününü neden bildiğimi sormayın, manyağım ben, bilirim böyle saçma sapan şeyleri (Ondan değil değil, doğum günlerimiz yakın diye aklımda kalmış. Ama ayrıca manyak olabilirim tabii :/)

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam