-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Fullmetal Alchemist Live Action Uyarlamasının İlk Fragmanı Yayımlandı




Fullmetal Alchemist fanlarına müjde! 2017 Kış sezonunda gelmesi planlanan filmin ilk fragmanı yayımlandı.

Önce size fragmanı göstereyim, nutku aşağıda çekerim:

Görsel efektler çok fena değil gibi. Yalnız sarı peruklu esmer Japon Edward düşüncesine hala alışabilmiş değilim.

Oh bu sene de iyi live action yaptı valla. Yayımlananı henüz  az ancak  yayımlanacağı söylenen o kadar live action uyarlaması var ki hangisine yetişeceğimi şaşırdım. 2016'da Death Note Light up the New World geldi. 2017'de ise Ghost in the Shell -herkesin malumu-, Fullmetal Achemist, Tokyo Ghoul, Gintama, Sword Art Online ( Amerikan dizi versiyonun çekilmesi gündemde) geliyor. 2018'in başında ise Bleach.


Japonlar herhalde biz Bonzai batağına düşmüş Godzilla kılıklı Titanları, Yonca Evcimik benzeri Light Yagamileri görüp -ki Death Note live action filmlerinde Light Yagami'yi anlandıran Tatsuya Fujiwara'yı gerçekten de Yonca Evcimik'e benzetiyorum. O yüzden filmleri ciddiye alamadım bir türlü. Arada bir gülme geliyor- çığlık çığlığa bağırınca "Üzerimize biraz daha live action atın, ne olur" dediğimizi filan mı zannediyorlar acep? Cidden merak ediyorum.

Bu adam Yonca Evcimik değil mi ya?

Fullmetal Alchemist konusunda ise ayrı hassasım. Tokyo Ghoul ve Gintama için de ayrı hassasım. Aslna bakarsanız Ghost in the Shell ve Bleach için de zaman zaman hassslaştığım görülmüştür. Sword Art Online'ı kim alırsa alsın. Grubun çirkin ördeği o.

Assasination Classroom'da Nagisa'yı oynayan Ryosuke Yamada Edward Elric rolünde. Bizim Ed orijinal kurguda 15 yaşındayken filmde 20'sinde olacak.



Oyuncuların tamamının Japon olması eleştirilse de -Shingeki no Kyojin geliyor aklma, ürperiyorum- filmin yönetmeni Fumihiko Sori'nin "Filmde karakterlerin Japon olduklarına dair hiçbir söz veya sembol kullanılmayacaktır" açıklaması biraz yüreklere su serpti.

Hızımı alamayıp Ghost in the Shell ve "White Washing" ile alakalı da yazacağım bugün yarın. Japon yaratımı ancak Japon olmayan karakterlerin Japonlar tarafındn canlandırılması vs. Japon karakterleri Kafkas ırkından oyuncuların oynaması. Herkes birbirini yiyor şu an bu konularda.





QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam