-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Bahar 2017 Sezonunda İzlemelik Müthiş Animeler





Geldi bahar aylarıııı şinanay da yavrum hopa şinananaay! Gerçi daha şöyle güneşli, cıvıl cıvıl bir bahar göremedik, ben de günlerdir hastalktan başımı kaldıramadım ama olsun, missss gibi animelerimiz var!

Tüm yıl takvimine bakınca her en müthiş animelerin bahar sezonuna denk geldiğini görüyoruz. Diğer sezonları da yabana atmamak gerek, evet ancak bahar bir başka yahu! Shingeki no Kyojin ve Boruto geliyor daha ne olsun!


Yine hangi animeyi izleyecğeimizi şaşıracağımız bir dönem bizi bekliyor. İşte bu dönemin şahsım -Su Tunç efenim, memnun oldum- tarafından seçilen beybilibotişko animeleri:

Shingeki no Kyojin 2. Sezon



Yıllardır beklediğimiz an geldi çattı! Mangasını mı terkrar tekrar okumadık? O mütiş animesini mi izlemedik başa sarıp sarıp? Ama geldi işte! Yazarken bile duygulandım, manyak mıyım neyim?

Boku no Hero Acaemia 2. Sezon


Geçen sene bahar ayında çıkmıştı Boku no Hero Academia'nın animesi. Mangası gümbür gümbür giderken ikinci sezonu uyarlanmasa ayıp kaçardı. Benim dört gzle beklediğim animelerden.

Boruto

Boruto'ya anime uyarlamasının gelebilecğeini teeeee geçen sene yazın haber vermiştim sizlere. O zamanlar sadece bir dedikoduydu. Şimdi ise gerçek oldu. Naruto ile büyümüş, hala o evrenin içinde kendini sıcacık hissedenler yumulun!




Berserk 2017



Geçen sene yaz sezonunda çıkan Berserk 2016, üç boyutlu olması sebebiyle eleştirilmişti. Mangasının muhteşem -ama öyle byle muhteşem değil, muhmuhteşem- olması sebebiyle anime uyalamasının oldukça sönük kaldığı iddia edilmişti. Yine de Berserk fanlarınn bu sezonu da kaçırmayacaklarına eminim ben.

Clockwork Planet



Bilim kurgu, fantasik evrenler ve distopya sevenler buradan girişebilir. Ben merakla bekliyorum nasıl bir şey çıkacak diye.


Re: Creators

Açıklaması olduka ilginç olan bu orijinal hikayde herkes kendi yazgısını elinde tutuyor. İlk iki bölümü brden 2 Nisan'da yayımlanacak, onu da belirteyim.



Sekai no Yami Zukan -horror-



İçinden nasıl bir şey çıkacak ben de bilmiyorum ancak türü gerilim ve doğaüstü. Gerilim animesi kıtlığı çektiğimiz şu dönemlerde ilaç gibi gelebilir.

Fukumenkei Noise



Mangasını oldukça başarılı bulduğum için listeye aldım Fukumenkei Noise'ı. Birbirine daha minicikken ileride bir zaman yeniden kavuşacakları sözünü veren Momo ve Yuzu'nun müzik dolu, eğlenceli ve bir o kadar da duygusal hikayesini anlatıyor.






QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam