-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Japonların ve Güney Korelilerin Whatsapp'a Buldukları Alternatifler: Line ve Kakao Talk




Efenim Capon kültürünü seviyor, bir gün Akihabara'da kendinizi kaybetme hayalleri mi kuruyorsunuz?


Yoksa yoksa K-Pop dinleyip K-Drama izliyor, idollerin çıktıkları tüm program ve canlı yayınları ağzınızın suları akarak mı izliyorsunuz?

Cevabınız "Evet!" ise hayran olduğunuz bu kültürlere bir adım daha yaklaşmanız için buyrun onların kullandıkları uygulamalara!

Şimdi böyle deyince sanki bu uygulamalardan para alıyormuşum gibi oldu ama yok anacım ben hala çulsuz hala çulsuz.



Anime seven bir arkadaş ortamınız varsa, topluca Japonların Whatsapp'ı olan Line'a geçebilir, bu şekilde Japoncanızı da geliştirebilirsiniz. Tabii Line'ın Türkçe ve  İngilizce versiyonu var! Ama geliştirmek isterseniz de hop Japonca yaparsınız, kullandıkları ilginç emojilere aşina olursunuz. Günün birinde Capon memleketine gidip de arkadaşlar edinirseniz kullandıkları uygulamaya çoktaaan aşina olmuş olursunuz.





Aynı şey Kakao Talk için de geçerli. Şahsen ben Whatsapp'tan daha fazla kullanıyorum bu mereti. Tabii yukarıda dediğim gibi, önce bir arkadaş çevresine ihtiyacınız oluyor. Yoksa tek başınıza böyle oturup kalırsınız. Bu nedenle dostlarınızla topluca uygulamayı indirebilir, görüntülü konuşmalarınızı gıybetlerinizi buradan ilerletebilirsiniz. Ben Kakao taraftarıyım. Çok tatlı emojileri var <3

BTS emojisi bile gördüm arada ama paralıydı. İsteyen kızlar koşsun aşsdlmfasşdf


QuickEdit

You Might Also Like

1 yorum

Unknown dedi ki...

Teşekkürler

Infinyteam