-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 115. Bölüm İnceleme (Laflar Hazırladım)



Merhaba Ghouldaşlarım!!



Bu sefer bir değişiklik yapayım dedim yaz yaz yaz nereye kadar? Gerçi seviyorum yazmayı. Kendimi videolarda izleyince bir garip oluyorum sanki başka birisi konuşuyormuş gibi geliyor, tanıyamıyorum kendimi. 

Tokyo Ghoul:re 114. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2017/02/tokyo-ghoulre-114-bolum-inceleme.html

Ayrıca açıkçası daha fazla video çekmememin sebebi açıkçası çok zaman alması ve her koşulda yazmayı tercih etmemden dolayı kendimi izleme istencimin olmaması. Işığı ayarla, odağı ayarla sesi ayarla, kurgu yap, ne diyeceğini düşün et, sonra çek, ışık kötü çıksın bir daha çek olmadı arkada kirli çorap çıkmış hoaydaa git bir daha çek o bu şu  derken insan illallah ediyor. Ben öyle çok çok insan canlısı biri de değilim ne bileyim öyle ekip halinde bir stüdyoya bir yere gidelim biri çeksin biri kurgulasın diğeri oynasın vari şeyleri sürekli de devam ettiremem, bunalırım, sıkılırım söyleyemem. Zaten böyle olmasam sabah akşam niye anime izleyeyim manga okuyayım, değil mi? Çıkar Cadde'de turlarım arkadaş grubumla. Yapmadım mı, yaptım. Mümkün mertebe siz de yapın. Arkadaş iyidir. Fazlası bunaltıcı işte. 









Ben o anki ruh halime ve kısıtlı zamanıma göre ilerlediğimden bir sonraki bölüm yazıyla mı olur video mu gelir, yoksa çılgın bir marjinal olduğum için durup ses kaydı filan mı alırım (akdfmalsdşfai) bilemiyorum. Ne güzel işte sürprizlerle doluyum :p

Siz takipte kalın ghouldaşlarım. Sizleri seviyorum <3 




QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam