-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Shingeki no Kyojin 2. Sezon 1 Bölüm İnceleme




Selamlar efenim!

Yıllardır beklediğimiz an gelip çattı ve Shingeki no Kyojin'in ikinci sezonuna kavuştuk. Resmen Müge Anlı'da 56 yıl sonra kaynına kavuşan görümce gibi hissediyorum. O duygulanımlar, o sarılışmalar, o arkadan gelen ıslıklar alkışlar filan -evet, arada Müge Anlı izliyorum. Hem de vaktim maktim olmadığından Youtube üzerinden açıp bakıyorum. Meret ay çekirdeği gibi, bir başladın mı bırakamıyorsun. İncelemesini mi yapsam n'apsam?- hepsi bu duygulanmanın içinde paket halindeydi.

Anime ve mangalar tarihine animesi mangasından güzel olan eserler arasında yer alarak adını altın harflerle kazıyan SnK yine şaşırtmadıııı yine şaşırtmadı!

Yalnız bir şey diyeceğim, İlk sezonun openingini böyle allayıp pullayıp biraz değiştirip bu sezona uyarlamışlar ya, sizde de Muhteşem Yüzyıl havası estirmedi mi? Kösem'in girişi aynı işte aha! Tutan bir şeyi evirip çevirip yeniden fırına sürmek gibi. Sen koskoca Japonsun, başka opening mi bulamayacaksın? Gerçi işlerin nasıl ilerlediğini bildiğimden söyleyeyim; mutlaka en az 5 tane operning alternatifi hazırlamış, aralarından yine eski yoldaşla yollarına devam etme kararı almışlardır.

İlk bölümden karmaşık ve dinamik bir kurguyla başladık olaya. Mangasını takip edenler işlerin çok yakında sarpa saracağını ve daha da karışacağını biliyorlar. Spoiler vermeden size de temponun önümüzdeki bölümlerde daha da artacağını çıtlatmış oldum ben de böylece.

Renklendirme yine şahane.

Ağzımıza bir parmak bal çalar gibi iki saniye Levi'ı da gösterdi bize. Özlemişiz beybiliboyişkomuzu <3 <3


İkinci bölümde görüşmek üzere, hoşçakalın!

QuickEdit

You Might Also Like

1 yorum

geçmiş gezgini dedi ki...

Ve şimdi bu efsanevi seri bitmiş durumda. Yıllarca dostluk etti bizlere, mangasını son sezona kadar ısrarla takip etmeyen biri olarak spo yememek için binbir takla atarak aylarca beklediğimi anımsıyorum, ne günlerdi be! Aslında son sezonu da sadece anime olarak deneyimleyecektim ama part 1-2 diye böldükleri için bekleyemem diyip daldım mangaya. Gerçi hâlâ heyecanlanıyorum fragmanını falan izleyince de, neyse.
Bu bloğa inanılmaz emek vermişsin belli, çok takdir ediyorum ve ellerine sağlık diyorum. Senden yüzlerce belki binlerce kilometre uzakta asla tanımadığın ve tanımayacağın yabancı gezginlerin dolu dolu yazılar bıraktığın bu geçmişinde dolaştığını ve yazdıklarını okuyarak anlam kattığını bil.

Infinyteam