-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Ağlamaktan Helak Olacağınız Bir Kore Filmi: More Than Blue




Geçen gün önerisini yaptığım A Werewolf Boy (http://www.sutunc.com/2017/04/sizi-3-gun-aglatacak-bir-film-werewolf.html) çok sevilmiş. Meğerm dram istiyormuşuz, dram! Desenize! Ben de size sıradan başlayıp melodram önereyim. Kore filmleri bu konuda çok başarılı bu arada, onu da geçmeyeyim.

“Ağlayayım ağlayayım içim çıksın. Güzel aşklar izleyeyim, hayatım aydınlansın,” diyorsanız işte size güzeller güzeli bir Kore filmi daha: More Than Blue.
Hüzünlü Yeşilçam filmlerini sevenler bunu da sevdi.

Filmin en büyük özelliği iki başkarakterimizden kadın olanına –Cream- film boyunca çıldırıyor oluşumuz. Yok, öyle kendini çok sevdiren bir karakter olduğundan değil, tam tersi. Bildiğiniz saçını başını yolasınız geliyor. Ekranın içine girip “Bak kızım, sana iki çift laf hazırladım. Kendine gel!” diyesiniz geliyor. Onun dışında, am adını hiçbir zaman öğrenemediğimiz diğer başkarakter K’nın o bezgin bakışları, o aşkı, o duygusallığı yine insanı çıldırtıyor. Ay apaçık çıldırıyormuşsunuz bu filmde!


Şahsen ben “Böhüöööreeey!” diye ağladım bu filmde. Sırf üzülelim, kederlenelim diye yapılmış bir film olduğunu bildiğimden kendime kıza kıza ağladım.

Hikâyeyi de şöyle özetleyeyim;

Cream ve K lise yıllarında tanışmışlardır. Ailesinin geride iyi bir para bırakarak terk ettiği K’nin evinin çok büyük olduğunu düşünen arsız Cream K’ye evine taşınmayı teklif eder. Teklifi kabul eden K böylece Cream ile yaşamaya başlar. İkili her şeye sıfırdan başladıklarını kanıtlamak için kendilerine takma isimler seçerler. Evet, doğru bildiniz; Cream ve K.


Cream’e yıllardır âşık olan ancak çok –ama çooook- önemli bir sebepten dolayı bir türlü açılamayan K’nın yaşadığı dram size “Taş olsa ortasından çatır çatır çatlar” dedirtecek. K çatladı mı söyleyemem ancak ekran başında sizin K ile birlikte helak olduğunuz kesin.
Sonunda ise şöyle diyeceksiniz;


“Böyle aşklar da var :/”
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam