-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 120. Bölüm İnceleme









Tokyo Ghoul:re 120. Bölüm İnceleme

I AM BACK BİÇIIIIIIIIIIIZ!
Kötü kalbim dayanamadı ve üç bölümlük bir aradan sonra incelememi yapayım dedim Ay yok hayır geride bıraktığımız üç bölümün ayrı ayrı incelemesini yapamayacağım. Bu haftakininkine bakıyorum şimdilik. Bir de geçen haftakiyle ilgili bir paragraf yorum yapacağım sonda. Yapmazsam çatlarım çünkü.

Akira Mado ve Touka karşılaşmasını herhalde bir 5 yıldır filan bekliyorduk. Ama ben şahsen tatmin olmadım. Ne bilem böyle bir şeyi beklersiniz beklersiniz, ulaşamadıkça gözünüzde büyür ve sonunda o şey gerçekleştiğinde “Bu muydu ya?” dersiniz ya, aynen öyle oldu işte.

Tamamen aksiyona dayalı olan bu bölümde “Babalar ve Kızları”nı görmüş olduk. Arata’nın akıbetinin hala belli olmadığını da ayrıca belirtmek istiyorum. Malum, TG’da cesedini görmediğiniz hiçbir insanı veya ghoulu ölmüş sayamazsınız. Hoş, cesedini gördükleriniz de diriliyor. Mübarek Japon mangası değil de Michael Jackson’ın enivicivokke klibi!

Thriller klibiymiş:



Yeri gelmişken; SHIRAZU’YU UNUTMA, UNUTTURMA!

TG git gide moral ve etik sorgulamalarına doğru kayıyor. Önceleri harsh reality dediğimiz, hayatın gerçekleri daha ön plandayken şimdi bu gerçeklerin üzerine oturup düşünme ve yeni fikirler üretme safhasına geçtik. Önceleri ghoullar yiyordu, insanlar avlıyordu. Arada bir Kanekim soğuluyordu sonra o da Jackson tarafından delirtilince sorgulamayı keser oldu.

Bu haliyle bana biraz daha Kiseijuu sei no Kakuritsu’yu andırıyor gibi geliyor açıkçası. Felsefik altyapısı oldukça sağlam olan bu başyapıta benzemek TG için bir onurdur bu arada.

119’uncu bölümle ilgili de, Arima’nın Kaneki’ye bahsettiği kişi büyük ihtimalle Hide. Hide’nin de Gardens’ta yetişen çocuklardan biri olduğunu daha Gardens’ın ne olduğunu bilmeden önce tahmin ediyorduk. “Washuu Klanı’ndan kesin,” diyerekten. Ishida sensei bu konuda ters köşe yapabilir tabii, henüz hiçbir şey belli değil.

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam