-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Çizgi Fanzin'in 5. Sayısında Mangam Var!




Çizgi Fanzin 5. sayısının kapağı

Bu da 


Eveeeet! Bu mangayı Çizgi Fanzin'e teslim etmemizin ardından neredeyse bir sene geçti. Hiç çıkmayacak diye düşünüyorduk. Manga atölyeleri ve söyleşilerinde işlediğimiz Dönüm Noktası isimli bu manganın aslında devamı da gelecekti. Ali Toğlukdemir'in mangaka olarak çizimlerini ustalıkla tablete aldığı, -kaleme aldığı desem pek doğru olmazdı sanki- benimse kurgusunu yaptığım bu mangayı sanırım 2016 eylülde yolladık. Öncesinde one shot olarak planlanan ancak hızımızı alamadığımız için dallanıp budaklanan Dönüm Noktası, Kayra isimli hikikomori bir çocuğun Yılanlar Tanrıçası Şehrazad ile bir anlaşma yapmasıyla başlıyor. Çizgi Fanzin'deki olaylar ise olayın yalnızca başlangıcı.

Devamında ise zaman yolculuğu, Türk- Şaman ve Antıik Yunan tanrı ve tanrıçalarılarının olaya katılmasıyla birlikte iyice işin içinden çıkılmaz hale geliyor.

Şehrazad ile kaybettiği sevgilisini geri almak uğruna ruhu üzerinden pazarlığa girişen Kayra, Orta Asya steplerine kadar uzanan uzun ve karmaşık bir yolculuğa çıkıyor.

Şu an Ali de ben de pek meşgulüz. Ancak one shot'ımız olumlu eleştiriler alırsa hikayenin devamını getirmekte de pek istekliyiz. Yani iş tamamen size kalmış :)


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam