-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

2018 Bahar Animeleri Gümbür Gümbür Geliyor!





Bu bahar evlere şenlik var! Yollarını gözlediğimiz animeler inci gibi sıralanmış, yayın tarihlerini bekliyor!

Ben de 2018 Bahar (İlkbahar tabii arkadaşlar) animelerinden elimde çatal bıçakla hüpletmeyi beklediklerimi sıralayayım dedim. Haydi vira vira:

1) Tokyo Ghoul:re

Yayın tarihi: 3 Nisan 2018

Bu günleri de mi görecektik? Vallahi de geldi billahi de geldi! Mangasında işler karman çormanken hem de! Studio Pierrot bu sefer işleri eline yüzüne bulaştırmaz diye umuyorum. Squad 0'nın animeye nasıl uyarlandığını ise çok merak ediyorum. Ayy gel nisan gelll <3





2) Steins;Gate 0

Yayın tarihi: Nisan 2018


Açılınnnn! Maddo scientisto döndüüü! Okabe'nin Kurisu'yu kurtarmaya çalıştığı dönemde yaşanan olayları ele alacak bu anime. Tadından yenmez vallahi. Yıllardır görmediğim dostlarıma kavuşacakmışım gibi hissediyorum (Buraya gözleri kalpli emoji gelecek. Aramaya üşendim, siz anladınız.)




3) Boku no Hero Academia 3'üncü Sezon

Yayın tarihi: 7 Nisan 2018

Shounen Jump'ın en sevdiğim tefrika mangalarından Boku no Hero Academia geliyor! Tam diyorum artık büyüdüm izlemeyeyim shounen, sonra böyle müthiş animeler çıkıyor, dayanamıyorum. (Ümitsiz vaka :/)




4) Shougeki no Souma: San no Sara - Toutsuki Ressha-hen 

Yayın tarihi: ??? Nisan 2018

Shougeki no Souma'nın dördüncü sezonu geliyor! Ben bu animeyi / mangayı önermedim galiba. Siz ben çoktan önerisini yazdım sayın. Food Wars kaldığı yerden devam ediyor. Merakla bekliyoruz efenim.



5) Persona 5 the Animation

Video oyunundan animeye uyarlanan seriler çok riskli oluyor. Ancak Persona 5 güçlü kurgusuyla bu büyük sınavın altından kalkacağa benziyor. Trailer müthiş. Zaten animasyon şirketi de A-1 Productions. Benden şimdiden geçti!




Bu saydıklarım dışında SAO Alternative, Devils Line ve Golden Kamuy da listeye rahatlıkla eklenebilir. Sezon başladığında sürpriz animeler öne geçebilir. Ben yine de garantili atlara oynayın diyorum. Bir sürpriz çıkarsa ben haber ederim.


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam