-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Nick Littlemore




Avustralyalılara karşı bir zaafım yok ama nedense beğendiğim müzikler/ filmler hep ya Avustralya ya da Kanada kökenli çıkıyor. Ben ne yapayım?

Hah, Avustralya demişken Nick Littlemore'dan söz etmesem olur mu? Olmaz. Bazılarımızın birkaç sene öne müzik kanallarında sıklıkla dönen Empire Of The Sun- We Are The People klibinden aşina olduğu bir adam aslında Nick. Yok o kafasında tavus kuşu kuyruğu gibi tacı olandan değil, onun yanındaki saçı başı dağılmış yerliden bahsediyorum. EOTS 'da Luke Stelee ile elektropop/ elektronica yapan Nick'in becerileri bunlarla sınırlı değil ama.

University Of New Soul Wates'in Digital Media bölümünden mezun olmuş olan bu semptaik insan aynı zamanda Ladyhawke ile birlikte art-rock grubu "Teenagers"da çalıp söylüyor, altyapı hazırlıyor. O da yetmiyor,  Peter Mayes ile Sydney kökenli eletronik dans müzik yapan Panu'yu kuruyor ve bu üç projeyi de aynı zamanda yürütebiliyor. 

Pnau

                                          

Teenagers

Bunlarla da sınırlı kalmayan Nick,  Lost ValentinosMercy ArmsGroove Armada gibi grupların prodüktörlüğünü yapıp, Robbie Willams ve Elthon John gibi ünlülerle çalışmalar yapıyor. Hoop! Bu da son değil!

Bu sezon Kanada'nın artık markalaşmış sirki Cirque du Soleil için Elthon John ile birlikte müzikal besteliyor. Aslında Elthon John 'ın pek bir katkısı yok. Nick bu müzikali bestelemek için haftalarca sabahın köründe kalkıp akşama kadar çalışıyor. Elthon John'da işin ününü yapıyor.

Hem EOTS'la hem de Pnau'yla Avustralya'nın en prestijli müzik ödülleri olan ARIA Music Awards' ın ödüllerini silip süpürüyor. Ayrıca sesi de pek güzel.

Kendisi ayrıca etnik müzik fanatiği. Bu özelliğini zaten EOTS'ın değişik kliplerinde de görebilirsiniz. Her bunaldığında Hindistan'a kaçıyor. Tatil yapmak yerine değişik değişik yerler keşfediyor. 

Son olarak sorayım: Başka bir arzunuz??
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam