-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul Hayranları, Animenin Madhouse Tarafından Yapılması İçin Kampanya Başlattı




Tokyo Ghoul:re'deki çarpıcı sahnelerden. Animede muttlaka geçer (:



Tabii olayla çok ilgili olmayanlar başlıktan hiçbr şey anlamamıştır; Tokyo Ghoul diye bir şey var, anime büyük ihtimalle. Bu anime Madhouse tarafından yapılsın isteniyor. Üstadın dediği gibi: "Who the fuck is Madhouse?"

Efenim Madhouse, Death Note, Kiseijuu, Claymore, Death Parade, Monster gibi dehşetülengiz animelerin ve anime uyarlamalarının yaratıcısı stüdyo. Biz, Tokyo Gohul hayranları da Tokyo Gohul adlı bu şaheser manganın doğru düzgün uyarlanması için haklarının Madhouse tarafından alınmasını istemekteyiz. Manganın ilk iki sezonu -hatta da iki de OVA- Studio Pierrot tarafından yapıldı ve sonuç olarak karşımıza çıbığa dönmüş bir ağaç çıktı. İkinci sezon iyice dağıldı gitti her şey. Pierrot Tokyo Ghoul'un dallanıp budaklanan yapısını kavrayamadı, daha küçük yaş grubuna hitap edeceğim derken kurguyu ve karakterleri katletti. Kısaca beceremedi bu işi. Sanırım Tokyo Ghoul ve Tokyo Ghoul: re mangalarını takip eden herkes bu konuda hemfikir.



Kampanyaya katılmak için: http://www.ipetitions.com/petition/tokyo-ghoul-reboot-by-madhouse

Kampanyaya nerede rastladım bilmiyorum. Sanırım re'nin 61'inci bölümü için yapılan yorumlar sırasında verilen bir linke tıkladım ve TA TAAAM! O kadar mutlu oldum ki! Dilekçeyi imzalayabiliyor, hatta ve hatta para yardımı bile yapabiliyorsunuz! "Öeah! Ne parası ya?" demeyin, görsel roman (visual novel) Dies irae'nin animesinin yapılması için başlatılan kampanyada -30 Milyon Yen gibi uçuk bir rakam hedeflenirken- tamı tamına 100 Milyon Yen toplandı! Çılgın bu Caponlar azizim!


Tokyo Ghoul, kurgusu ve karakter derinliği açısından "edebi"  değer taşıyan bir anime. Normalde doğaüstü konuları işleyen bu tarzdaki animeler daha çok "hepimiz canavarız", "insanlar da kötü ama şimdi" gibi moralist konulara değinirken, karakterlerin üzerine yoğunlaşan ve her bir karakteri ilmek ilmek işleyen Tokyo Ghoul Pierrot'nun elinde gerçekten heba olmakta. Hani konuyu geçtim, o renklendirmeler ne öyle piiih!



Bu adım konusu geçen gün daha da derinleşen, sembollerle dolu Tokyo Ghoul'un üçüncü sezonunun Madhouse tarafından uyarlanmasına yeter mi bilmem ancak Pierrot üzerinde bir baskı kuracağı kesin.


Üçüncü sezon nasıl olacak çok merak ediyorum çoook!








QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam