-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 61. Bölüm İncelemesi: Arima, V, Aogiri Tree ve Kaneki


Ay yetişiiiiiin! Ayyyy! Ay bir yıldır uzuuun uzun işlendi konu, şimdi ise o kadar çok şey bir anda oluyor ki hikayenin hangi tarafına dikkat edeceğimi şaşırıyorum. Hiç spoiler alert filan demeyeceğim zaten baştan aşağı spoiler bir yazı olacak. Hele yalnızca animesini izlemiş olanlar hiç yaklaşmasın gözleri mözleri yanar animallah bir de sigortanızla filan uğraştırtmayın beni durduk yere.


Şimdi neler oldu bir kafada toparlayalım. Kaneki hafızasını geri kazandı. (Bunu da hatırlamıyorsak zaten kapatıp gidelim dükkanı) CCG Aogiri Tree'nin karargahının Rue Adası'nda olduğunu buldu ve büyük bir Arc düzenlemeye karar verdi. Altı aydır CCG'nin köstebeği Furuta ile partner olan ve Ghoullar arasında "Black Reaper" olarak adlandırılan karanlık, Arima'nın siyahlara bürünmüş hali gibi dolaşan Kaneki son sürat Eto'ya ulaşmaya çalışıyor. Bunu da CCG'nin üst düzey yöneticileridnen gizli yapıyor. (Burada mutlaka bir şey çıkacak. Eto'yu ya tek başına alt etmek istiyor ya da Eto'yu bir şekilde korumaya çalışıyor)


Eto Rue Aadası'na çoperasyon düzenleneceğinin farkında. 61. bölümde tüm Aogiri Tree üyelerini toplayıp kendinin "Owl" olduğunu açıkladı ve ekledi: "Benim One-Eyed-King olduğumu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz"

Tokyo Ghoul'u animeden tanıyıp da mangasına başlayan, mangasının son derece yavaş ilerlediğini görüp de okumayı bırakan güruh bu son olaylar karşısında geri dönmüş gibi görünüyor. Forumlar çıldırdı. Her kafadan bir ses çıkıyor. Çoğu kişi Kaneki'nin Hinami'yi idam edilmeden kurtaracağına inanıyor. "Ne yapar eder kurtarır Kaneki Hinami'yi" diyorlar. Ama nasıl?


Arima'nın teeee hikayenin en başından beri şüpheli bir tip olduğunu biliyorduk. CCG'nin son üç önemli toplantısına katılmayışı ve yerine S3'ün sekreteri olarak Kaneki'yi göndermesi zaten hem CCG'yi hem de okurları işgillendirmişti. "Bu adam bu kadar güçlü olamaz. İnsan olmayabilir" deniyordu hakkında zaten yıllardır. İşte işte işte işte 61. bölüm ile yıllardır beklenen an geldi ve Arima Furuta'ya yaklaşıp "V seninle Kaneki Ken hakkında konuşmak istiyor" dedi!!!



İş işte burada ilginçleşiyor! Oh yes! Furuta'nın Aogiri Tree'ye incelenmesi için Shirazu'nun cesedinin bulunduğu arabayı söylediği kesin. V ise bildiğiniz gibi Aogiri Tree'den -belki de CCG'den de- önce kurulmuş bir Ghoul örgütü. Amacı ise dünyaya "dengeyi getirmek". V üyesi olduğunu bildiğimiz kişi ise Yoshimura, yani Eto'nun babası. Onun dışında bu örgütle ilgili hemen hiçbir bilgimiz yok. Ancak sakkkkıın unutmayın! Yoshimura karısını öldürmek zorunda kaldıktan sonra karısının tuttuğu günlük Eto'nun eline geçmişti. O günlükte mutlaka V ile ilgili çok önemli bilgiler yer alıyor. Günlüğün içeriğini öğrenerek ayrıca Eto'nun V'ye e CCG'ye karşı ayaklanıp Aogiri Tree'yi kurma amacını da anlayabiliriz. Yani Sui Ishida bir şekilde bize bu günlüğü göstertecek. Eto'nun odasını aratma nedeni bu bile olabilir. Şu an Kaneki'nin kafasından geçen hiçbir düşünceyi okuyamadığımız için bu konuda bir şey diyemiyorum.

61. bölümde ayrıca Kaneki'nin Kanae tarafından kkopartılan sağ kolnunun yerine siyah, pullu bir kolun çıktığını görüyoruz. Kaneki'nin kolu neden tam olarak yerine çıkmadı, büyük bir soru işareti. CCG'nin ona verdiği Rc cells yatıştırıcıları nedeniyle mi yoksa Eto'nun kakujasını yediği için kakuja  Kaneki'nin üzerinde farklı bir etki mi yarattı, bilemiyorum. Kaneki bölümde bir takvimin üerini çizerken görülüyor. Bir şeye doğru gün sayıyor ve biz hikayede bilinmeyen bir yılın bilinmeyen bir ayının yirminci günündeyiz. Ben Aralık ayında olduklarını düşünüyorum. Zira 20 Aralık Kaneki ve Arima'nın doğum günü. "Hesaplaşma günü" gibi bir şey olabilir. Kaneki Furuta ve Arima tarafından gözlendiğinin mutlaka farkında olmalı.

Bu çocuğun koluna ne olmuuşşş?!!

Bu arada Eto Aogiri Tree'yi topladığı sırada orda bulunan Mutsuri ve Hachikawa Squad'ı Takizawa'nın fark ettiğini görüyoruz. Hachikawa Squad ayvayı yemiş gibi görünüyor. Ya ldürülecekler ya da Cochlea'daki değerli Aogiri Tree üyeleri karşılığında değiş tokuş edilecekler. Byle bir ihtimal gerçekleşirse Kaneki Hinami'yi kurtarmak için hiçbir şey planlamamış demektir. Hafızasının yerine geldiğini saklamaya çalışıp, kurtların kurtdu Arima ve Furuta'dan gizli nasıl bir plan yapabilir Kaneki inanın bilmiyorum.

Arima'nın V ile bağlantısı olduğu otaya çıktı sonunda. V, pekala insanların ve Ghoulların birlikte oluşturdukları bir kuruluş olabilir. CCG'nin yeraltı şubesi hesabı.


One-Eyed-King konusunda ise tonlarcaaaaaa teori var. Hangi birini yazsam bilemedim. Kafamı toparlayıp tüm teorileri birleştirip öyle bir yazı yazmayı planlıyorum.

Ayın yirmisidne ne olacak? Kaneki'nin kolu neden pullu pullu ve siyah? Arima'nın V ile olan bağı ne? V Kaneki hakkında Furuta ile ne konuşmak istiyor?

Çok daha fazlası 62. bölümde!

Hehehe








QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam