-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 79. Bölüm İnceleme



Tokyo Ghoul:re 78. Bölüm İncelemesi: http://www.sutunc.com/2016/05/tokyo-ghoulre-78-bolum-inceleme.html

Amaninboooooooov! Aboriii!!! Lililililillillillili! (Yazar burada zılgıt çekiyor)  Haay anasını sayın seyirciler! Neeeookuduk biz? O nasıl bölümdü? Jason'ın Kaneki'yi tuttuğu, işkence ettiği "Anne mi çocuk mu?" diye sorduğu bölümlerden bile daha çok gerildim. Kedilerle ilgili bir gönderme yapılıyordu TG:re'nin ilk bölümlerinde. Olayın buraya varacağını te o zamandan sezmiştim. Tabi sonra unuttum. Sabah akşam Mutski'nin kedilere ne yaptığını mı düşüneceğim? İnsanlık hali işte. Meğer bağırsaklarını dışarı çıkartıyor, bir de onları yiyormuş. Hem de yarı-ghoula dönüşmeden önce. Tam da memleketimizde Atalay Filiz olayı patlamışken, tuz biber ekti üzerine bu "bir psikopatın doğuşu" temalı bölüm.


Ishida olayı çok güzel bir biçimde, hiç aceleye getirmeden, Mutsuki'nin son anına, çıldırma limitine gelene kadar bekleyip öyle aktarmış bize. Diyorum ya, Tokyo Ghoul döneminde göre hem çizimde hem de hikaye örgüsü oluşturmada çok ilerledi Ishida. Mutsuki bilinçaltına ittirdiği her şeyi, Torso'nun onu öldüreceği korkusuyla yeniden yaşamaya, geçmişte yaptıklarını uzaktan seyretmeye başladı. İlk neler olup bittiğini anlamadım. Mutsuki çocukken de tek gözlü ghoulimiş zannettim. Meğer şimdiki Mutsuki gidiyormuş geçmişine. Müthiş bir anlatım ustalığı gördüm bu bölümde. Her ne kadar çizimler karmaşık gibi gözükse de Ishida o anları beyninin içinde tekrar tekrar döndürmüş de öyle almış kalemi -tablet kullanıyor gerçi- eline.



Birkaç haftadır düşündüğüm şey gerçek oldu işte; Mutsuki sayko çıktı. Hem de tam msn iletisine "Sayqo_qız_34" yazabilecek türden bir sayko. Hadi anladım, delirdin, Yuno Gasai'ye özenip aldın eline baltayı, biçtin aileni. Ne diye yiyon kızım milleti? Büyük büyük deden ghoul muydu? Bu mudur? Aklıma onu bunu kesip buzdolabına koyan, acıktıkça çözdürüp yiyen seri katiller geldi. Tokyo Ghoul dünyasında bir tane psikolojisi normale yakın karakter göremeyecek miyiz biz yarebbim? Bir Saiko Yonebayshi normale benziyor ancak onun da adında meymenet yok.

Kaneki Ken Jason tarafından işkenceye uğradığında yalnızca el ve ayaklarının değil, "başka" bölgelerinin de Jason tarafından kesilip durduğunu iddia eden bir teori yayımlamıştım zamanında:

http://www.sutunc.com/2016/01/ken-kanekinin-jasondan-gorugu.html

Sağolsun Ishida bu sefer bizi Kaneki-Jason olayında olduğu gibi muallakta bırakmamış, Mutsuki'nin Torso'ya ettiklerini rapor halinde yazıvermiş. Üşenmedim çevirdim sizler için amme hizmeti olarak. Replerimi bekliyorum ^_^

Karao Saeki, Torso olarak da bilinmekte.

Başı, elleri ve ayakları gövdesinden ayrılmış.

Başı gövdesinin yakınında bulundu.

Kurbanın anüs bölgesine ince bir cismin sokulmuş olduğu belirlendi. Cisim kurbanın diyaframına kadar gitmekte.

Kurbanın başındaki zarar önemsenecek düzeyde.

Gözleri yuvalarından çıkartılmış, dili kesilmiş.

Burnu yerinden çıkartılmış.

Kurbanın kesilen cinsel organı zorla "sokulmuş"

Kurbanın dili hiçbir yerde bulunamadı.

Sigeru Yamakita, İkinci Sınıf Dedektif


Ey Ishida! Zamanında yapaydın ya böyle bir şey bizim Kaneki için. CCG'ye getirildiğinde muayeneden geçirildiği sırada doktorlar aralarında Kaneki'nin başına gelenleri konuşsalardı da millet "Jason Kaneki'ye ne yaptı ya?" diye dolanıp durmasaydı forumlarda orada burada.

HAH! Bitirmeden de ekleyeyim; Tokyo Ghoul 80. bölüm, Akira ve Amon'un ilk kez karşılaştıkları bölüm arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Ishida TG'ye paralel gitmeyi seviyor. Ay acep Akira ve Amon karşılaşırlar mı bir sonraki bölüme? LÜTFEN ÖYLE BİR ŞEY OLSUN!

Yemin ederim "Damar damar üstüne" olsa daha güzel olurdu bu bölümün adı. O neydi yaa :/ :/


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam