-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 82. Bölüm İnceleme




Hiç olaya girmeden, her hafta yaptığımdan artık klasikleşmiş olan serzenişimi dile getirmek istiyorum efenim:

ISHIDA AMON NEREDE AMON? İLİĞİMİZ KEMİĞİMİZ KURUDU ISHIDA :( :(

Tokyo Ghoul:re 81. Bölüm İncelemesi için buyrunuz: http://www.sutunc.com/2016/06/tokyo-ghoulre-81-bolum-inceleme.html


Oh, tamam. Stresimi de attım. Artık 82. bölümle ilgili konuşabilirim.



Sabahtan beri plot twist üzerine plot twist yemekten bir hal olduk. Bir de çılgınlar, leakleri sondan vermeye başladılar. Tabii insan sabah bir hevesle kalkıp Arima'nın boğazını kestiği sahneyle karşılaşınca ne olduğunu şaşırıyor.
Bir efsanenin sonu :/

E, hani biz Arima'nın geçmişini öğrenecektik? Kimdir, necidir, neden saçları siyahtan beyaza dönmüştür? Yani Ishida ya Arima'nın gençliğini başka bir karakter üzerinden anlatacak -Arima'yı tanıyan bir karakter geçmişle ilgili şeyler anlatabilir- ya da bizim Dört-Göz-san'ı böyle gizemli bir biçimde bırakacak. İlk şıkkın geçerli olacağını düşünüyorum. Arima arkasında çok büyük sorular bırakarak bu dünyadan göçtü gitti. Hem de doğum gününde. Sevenlerine baş sağlığı diliyorum arkadaşlar. Uğruna Facebook eventi açılıp helva dağtılacak kadar sevilen bir ağabeyimiz değildi ancak eğer kendi çapınızda Arima'yı anmak isterseniz buyrun size Kolay Lokma Tarifi:

Bu kıyağmı da unutmayın -kıps kıps-


Hem Kaneki vs Arima hem de Eto vs Furuta bölümleri müthişti. Yarı final fikstürü şu şekilde oldu:

Kaneki (W) vs. Arima (L)  - Eto (L) vs. Furuta (W)

Final karşılaşması ise:

Kaneki vs. Furuta şeklinde olacak.

Bölümle ilgili aklıma en çok takılan şey, Furuta'nın Arima'nın öldüğünü nasıl bildiği oldu. "Owl Quinque"in kırıldığından nasıl haberdar oldu bizim Friut-chan? Yoksa Eto'nun yenilmesi üzerine nüktedan bir söz mü söyledi orada? Bakın anlamadım ben orayı. Çıkar kokusu yakında.

Etocuğum, canım ciğerim bacaksız kalmış. Ölmemesi iyiye işaret yine de. Furuta gibi gizli ve tehlikeli zevkleri olan bir adamın elinden bu şekilde kurtulmak bile bir mucize. Dirayetli ol  Eto.

"Dik dur eğilme, -en azından- Su seninle!"

Çıkış tarafında Ayato ve ekürisi bulacak Eto'yu muhtemelen ve üst katta Furuta vs. Kaneki yaşanırken sağ salim dışarı çıkacaklar.

Benim en çok üzüldüğüm, Furuta'nın Gardens'taki deneklerden biri, Gardens'ın da OEG (One-Eyed-Ghoul) yetiştirme çiftiği olduğuna dair sayfalarca teori boşa çıktı. Henüz tam olarak çöpe gittiği de söylenemez ancak Furuta'nın kagunesinin kaynağı Dr. Kanou imiş.



İster misiniz, Gardens'ta OEG deneyleri yapılsın, Furuta da başarısız deneylerden biri olsun? "Fail" ol
duğu için her şeye, özellikle de babasına nefret duyarak büyüyen ve güç sahibi olmak isteyen bir manyak olarak bugünlere evrilsin?

Bu arada Souta iken de gerçek kimliğindeyken de sürekli yaptığı V (victory kelimesinden gelmektedir) işaretinin "Super Peace" olduğunu söyledi Furuta. Eminim One Eyed King ile  ilgili planları da var.



Yeri gelmişken şunu da belirteyim; geçen hafta Jump'ın kapaını süsleyen Kaneki çizim bildiğiniz Jesus Christ göndermeleriyle dolu. "Yol gösterici", "Işığa doğru ileten" anlamları taşımakta. Hemen göstereyim:





Kaneki kral olma yolunda ilerliyor. Bu bölümde Furuta'nın OEK ile ilgili söyledikleri çok önemliydi. Kaneki ve Furuta'nın gerçek kimlikleriyle karşılaşmaları çok mühim. Şu zamana kadar biri Dedektif Furuta, diğeri de Haise Sasaki idi. Şimdi biri çifte ajan, yapma kakujalı Furuta, diğeri de; işte bizim Kaneki-kun. Bu ikili karşı karşıya geldiklerine artık salt gerçeklerden söz edecekler ve ben Furuta'nın söyleyeceklerini çok merak ediyorum. Kaneki-Furuta arasındaki bağlantının çok daha derin olduğunu belirtmiştim daha önce.

83. bölümde umarım Rue Island'a geri dönmeyiz. Bu kadar gelişme yaşanmışken çat diye Suzuya'ya dönersek olmaz. Ben sağlam bir Kaneki vs. Furuta istiyorum. Şöyle en az beş bölüm sürecek türden. Hadi olmadı....

AMON ÇIKSIN O ZAMAN ORTAYA! YETTİ AYOL YETTİ!

HALK AMON İSTİYOR!!!

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam