-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul Teorileri 5: Tokyo Ghoul:re / Amon Ra Teorisi




"Bu teorinin tüm hakları bana aittir"

Ahah tabii yok öyle bir şey ancak aradaki bağı bulur bulmaz sağdaki soldaki forumlara yetiştirdim. Başkasının da aklına gelmiştir mutlaka zaten ancak ben görmedim. Ay çok heyecanlıyım. Bu teoriye göre; olay Amon'da bitiyor.

Teoriyi okumaya başlamadan önce belirteyim, Tokyo Ghoul:Re'de güncel değilseniz devam etmeyin. Ederseniz de valla benden günah gitti. Hayde başlıyorum:

Şinciiik! Tokyo Ghoul'da gereğinden fazla komplo teorisi çıkabilecek malzeme olduğunu fark etmişsinizdir şu zamana kadar zaten. Ararsanız eğer, her taraftan İllüminati, milimünati bir şeyler çıkıyor. Herkes tek gözlü zaten. Bir Kral var başlarında, V denilen gizli bir örgüt var, bir deeee Amon Koutarou var tabii ki! 


Mısır Mitolojisi'nde, bu İlluminati'de de özellikle kullanılan Ra'nın Gözü'nü bilirsiniz. "Her şeyi gören" anlamındadır. Tanrıların başı, Güneş Tanrısı Amon Ra'nın gözünü simgeler. Bizim Amon'un maşallahlık kaşları da zaten ayan beyan Ra'nın (Horus'un) gözünü sembolize etmekteydi.

Bu Ra'nın gözü





Bu da Amon'un destansı kaşları.





Donato'nun Clownlar'ın başı olduğu ortaya çıktı 84. bölüm itibariyle. Uta ile birlikte "Kral"ı almaya gidiyorlar. Kral kim? Hala bilmiyoruz. Ancak Clownlar'ın krala hizmet ettikleri ortaya çıkmış oldu bu bölüm itibariyle. Donato'nun minicik, el kadar bebeleri lüpletirken Amon'a dokunmamasının bir sebebi olmalı arkadaşlar. Çok önemli bir nokta Amon'a neden dokunulmadığı. 

Evet, Amon'un ismi Amon Ra'dan gelmekte. Kaşları da maşallahlık. Şimdi kendisi de sağ gözünde kakugan olan bir yarı-ghoula dönüştü. Bunlar cepte.

Asıl olaya geliyorum: Mısır Tanrısı Ra, aynı zamanda Re olarak da okunmakta. Evet! Niye aklıma gelmedi daha önce ya? Ben biliyordum Amon Re de dendiğini :( Tokyo Ghoul:Re'nn manası "Yine yeni yeniden dostlarla birlikte lay lay lay!" değil, bildğiniz Amon Ra! 

Buyrun size Ra'nın aynı zamanda Re olarak da kullanıldığına dair Britannica linki :D


Geçtiğimiz incelemelerden birinde, Ishida'nın dergi için hazırladığı renkli çizimde Kaneki'nin İsa'yı sembolize ettiğini söylemiş, önünde duran "haç"a dikkat çekmiştim. (Amon da sürekli haç takar, hatırlatırım) Orada yalnızca haç yok, aynı zamanda bir gözün içinde duran Re var. Hatta iki nokta üst üste işaretinin birinin kırmızı diğerinin siyah olduğunu da görüyoruz. Bu, pekala sol tarafında kakuganıyla Kaneki veya sağ tarafında kakuganıyla Amon olabilir. Ne taraftan baktığınıza bağlı.



Benim iddiam, Amon'un OEK'nin soyundan geldiği ve bu nedenle Donato'nun Amon'a dokunmadığı.
Bir şekilde Amon-Kaneki arasında bir bağ ortaya çıkacak. Çıkmaması imkansız. Ishida Amon-Ra-Re üçgenini açıklamak zorunda. Elbette açıklayacaktır da. Amon kral soyundan bile gelse, kendisinin kral olmak isteyeceğini zannetmiyorum. O nedenle, her halukarda;

ALL HEIL KANEKI KEN




QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam