-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 59: Fudanshi Koukou Seikatsu


Fudanshi Koukou Seikatsu


Yaoi (boys love) seven, başını anime ve mangalardan kaldırmayan hatunlara "fujoshi" denir. Peki aynı özelliklere sahip erkeklere fudanshi dendiğini biliyor muydunuz? İşte animemiz, yaoi bağımlısı erkek bir lise öğrencisi olan Sakaguchi'nin birbirinden komik maceralarını ele alıyor.


Her biri üç dakikalık bölümlerden oluşan, absürd komedi türündeki bu anime halen devam etmekte. Altıncı bölümü henüz çıktı. Ayrıca mangası da var ancak tüm manga sitelerinde bölümleri animeyle paralel gidiyor. Ben animeyi çok beğenip mangasını da okumak isteyen güruhtanım. Mangası da ufak tefek değişiklikler dışında hemen hemen aynı ve çok komik. Siniriniz bozuksa açın bir bölüm, kıkır kıkır gülün.


Evet efenim ne dedik? Fudanshi dedik. Erkek-erkeğe aşkın -ve bazen de cinselliğin- işlendği boy's love türündeki animelerin sevdalısı Sakaguchi'nın zor mu zor hayatına konuk oluyoruz bu güzel animede. Bir manga dükkanına girip "yaoi" bölümüne gittiğinde kızların korkup kaçtığını görünce "Keşke porno alıyor olsam. O bile daha az dikkat çeker" diye düşünen Sakaguchi'miz her yerde "Boys love" görmektedir. Manga işleriyle pek ilgisi olmayan Nakamura ile takılan ve gerçek hayatta kızlarla pek alakası olmayan Sakaguchi Twitter'da ise adeta bir yaoi fenomenii kızların göz bebeğidir. Ancak bir sorun vardır, kızlar onun bir erkek olduğunu bilmemektedir. O kadar kusur kadı kızında da olur tabii!


Sakaguchi'nin hayatı lisenin efemine erkeği Shiratori, Shiratori'nin peşinden ayrılmayan Akira ve okuldaki tiplerin yaoi mangalarını çizen Daigo ile iyice renklenir. Kendi kafasından bir ujoshi olan Rumi ile karşılaşınca da takım tamamlanmış olur. Rumi'yi "Sevgili gibi takılabiliriz. Böylece kimse yaoi aldığımda beni garipsemez!" diyerek kullanan Sakaguchi'yi  çok seveceksiniz.

Otaku ve fujoshi klişelerinin havada uçtuğu bu mini skeçleri ben çok sevdim valla. Keşke her bölüm yirmişer dakika olsaydı. Ah ah!
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam