-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 63: Servamp


Servamp

Bölüm Sayısı: 12

Tür:Aksiyon, komedi, doğa üstü, josei, vampir



Mevsimlerden bahar idi, yaz dönemi animelerini incelerken Servamp'ı gördüm. Baktım türler bölümünde shojo yazıyor, boşverdim, dedim "Duygusal şeylere gelemem şimdi" Öyle böyle yanılmamışım. Çok güzel! Zaten bazı yerlerde shojo, baı yerlerde josei bazı yerlerde de shonen olarak geçiyor. Karar verememişler bir türlü. Açılış müziğinden bile anlaşılıyor kaliteli bir iş çıkacağı. Başladığı andan beri iple çekiyorum yeni bölümünü. Aksiyonu tadında, güzel bir vampir animesi izlemek istiyorsanız hoşgeldiniz aybalalar!



Şinciiiiiiik; ana kahramanımız -çok şaşıracaksınız ancak- liseli bir çocuk. Adı Mahiru. Anne-babası henüz Mahiru mini minicikken ölür ve Mahiru'ya amcası bakaya başlar. Liseye geçince tek başına bir daireye taşınan Mahiru bir gün yolda yürürken kara bir kedi görür. Kediye "Kuro" ismini verir ve evine götürür. Yalnız bizim Mahiru'nun bilmediği bir şey vardır; minik dostumuz Kuro aslında yedi ölümcül günahı temsil eden yedi ana vampirden -Servamp- biridir. Güneş ışığı altında kediye dönüşen Kuro eve gelince uyuşuk, on sekiz on dokuzlarında bir erkeğe dönüşür. (Kuro'nun seiyuu'su aynı zamanda Noragami'den Yukine ve Shigeki no Kyojin'den Eren'in seiyuu'su olan Kaji Yuuki. Çok iyi iş çıkartıyor)



"Tembellik"in temsilcisi Kuro'nun -biri ekstradan olmak üzre- tam yedi kardeşi vardır. Bir insanla kontrat imzalayan bu -toplamda- sekiz vampir, kendileri de diledikleri kadar vampir yaratabilir. Mahiru ve Kuro bir yandan diğer kardeşlerle karşılaşırken, bir yandan da sekizinci ve ekstra kardeş olan Tsubasa'nın tanınmak için yarattğı kaosu yatıştırmaya çalışırlar. Yalnız Mahiru Kuro ve Tsubasa'nın geçmişine gittikçe beklemediği olaylarla karşılaşır. İşin içine ise Servamplar'ı toplamaya çalışan ve yıllarca Tsubasa'yı ellernde tutmuş oldukları ortaya çıkan organizasyon girince ise işler iyice içinden çıkılmaz hal alır.



Valla ben ilgiyle izliyorum. Mahiru'ya gıcığım biraz ancak Kuro için bile izlenir bu anime.

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam