-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Su Tunç'tan İlişki Tavsiyesi Çıkmaaz




Hiç konuşmasak etmesek de beni kendine yakın hisseden çok kişi var. Bu durumla ilk karşılaştığım zamanlarda "Nasıl yaa? :/" diyor, şaşkın şaşkın bakıyordum. Sonradan alıştım duruma. Efenim "Ya ben makarna çok seviyorum ona göre bi' Japon yemeği var mı?"dan tutun "Su Abla sevgilimle kavga ettim gönlünü almam gerek, çocuğa ne yapmam lazım?" diyene, anime seven kız arkadaşına doğum günü için hediye tavsiyesi isteyene kadar bissürüüüü mesaj alıyorum. Otakuların Güzin Ablası gibi oldum yemin ederim. Hadi, hediye işinde bir yere kadar yardım edebiliyorum. Ama işte iş gönül almaya filan gelince o yok bende. "Ya işte ona küçük süprizler yap ne bileyim dron filan al ekieki" diyerek geçiştiriyorum. Önemsememekten değil, tamamen odunluğumdan.

Beni sıkça takip edenler ilişkilerle, aşkla meşkle ilgili paylaşım sayımın sıfıra yakınsak olduğunu fark etmiştir. Nedeni bahtsız bir Bedevi olmamdan değil, yine ve yeniden; tamamen odunluğumdan. Yoksa ben de istemez miyim akıl vereyim, "Canım önce mesaj at, sonra birkaç saat bekle. Dönerse aşıktır, dönmezse çekiniyordur, ama yine kesin aşıktır" filan demeyi, Tivitır'da şööye afili afili şeyler paylaşmayı? Ama yok anacım. gerçi bir kez gamer sevgilisini etkilemek isteyen kıza "Overwatch hediye et" dediydim. Çok da gurur duymuştum tavsiyemden "Vay be! Neler de önerirmişim beeen! Beni gidi benii!" demiştim. Kızın parası yetmemiş alamamış oyunu. Ama alabilse bence müthiş bir şey olurdu. Sonrasında teselli etmek için"Aman zaten ayrılırsınız birkaç aya. Boşver, almadığın iyi olmuş" demeseydim daha iyiydi tabii. Bazen tutamıyorum çenemi. 

Bir tane öpüşen çift fotoğrafı yeter bence

Arada çok ekstrem sorunlarla da karşılaşıyorum ancak onları ifşa edecek değilim efenim. "Aramızda!"

Velhasıl, duygusal açıdan yeterli bir destek -çoğu zaman kösteğim zaten- olamasam da diğer konularda elimden geleni yapıyorum. Yine de evet, ben de isterdim böyle romantik romantik şeyler paylaşayım edeyim ama yok, malzeme bu. Bu kadar çıkıyor. Bir ara "Tamam tamam romantik anime önereceğim" dedim, gittim Bakemono no Ko'yu önerdim. Gerçi şimdi yazarken akıma bir-iki tane geldi. Onları önereyim bari.

Ne tür kitaplar yazdığım, kitapların ne zaman yayımlanacağı soruluyor bir de sürekli Onunla ilgili de detaylı bir blog yazısı yazacağım elim değmişken. Sürprizi bozmuş gibi olmayayım ancak; hiçbir kitabımda aşk yok :(  Bilim kurgu filan hep :/



QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam