-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

ReLIFE'ın Live Action Uyarlaması Geliyor


Yaz döneminin en beğenilen animelerinden ReLIFE'a (http://www.sutunc.com/2016/05/anime-manga-onerileri-44-relife.html) live action uyarlaması geliyor.



2012'den beri web mangası olarak yayımlanan ve bu yaz anime severleri ilginç konusu ve güzel kurgusuyla havalara uçuran ReLIFE'ın live action çekimlerine önümüzdeki kasım ayında başlayacağı belirtildi. 

Japonya'da 15 Nisan 2017 tarihinde beyaz perdeyle buluşması beklenen filmin sonunun animedekinden farklı olacağı açıklandı.

ReLFE sahne oyunu kadrosu

Mangaka Yayoiso ise mangasını yayımlamaya tüm hızıyla devam ediyor. Bu nedenle hem anime, hem live action hem de manga birbirinden apayrı sonlarda bitecek gibi görünüyor.

Arata Kaizaki rolünde Prison School'da Kiyoshi rolünü hakkını vererek canlandıran Kaishi Nakagawa'yı göreceğimiz filmde ayrıca Yuna Taira'yı Chizuru Hishiro karakterini canlandırırken izleyeceğiz. Filmin yönetmenliğini ise Another ve Clover'ın live action uyarlamalarından tanıdığımız Takeshi Furusawa üstlenecek.

Henüz 18 yaşında olan 1998 doğumlu Kaishi Nakagawa'dan oldukça umutluyum. Takeshi Furusawa'dan da aynı şekilde kötü film çıkacağını zannetmiyorum. Live actionlara karşı her ne kadar ön yargılı olsam da "bu olur olur".

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam