-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 95. Bölüm İnceleme


Tokyo Ghoul:re 95. Bölüm İnceleme


  Tokyo Ghoul:re 94. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2016/09/tokyo-ghoulre-94-bolum-inceleme.html

İşidaaaa beni neden yoruyooorsun? Ay adam resmen haftada bir gelip, darmadağn edip kabuğuna çekiliyor. Müslüm Baba dinleyesim, kız meslek lisesi önünde Bucalı oturuşu pozisyonunda bekleyesim geliyor.

Evet arkadaşlaaaar! (Bu arada, habire arkadaşlar diyorum ben size ama rahatsız da oluyorum. Sanki kahvede çevreme adam toplamışım da askerlik anılarımı anlatıyormuşum gibi geliyor. Ne diyeyim size? Bombilicoşlar? Otakutoşlar? Şutakuboşlar? Butakukoşlar? Siz seçin aralarından valla en güzel seçenekleri ben sundum önünüze)

Damar damar üstüne bir bölümdü. Şu Takizawa-Akira-Amon çıkmazından bunalan bir ben olamam sanırım. Bunun nedeni de aylardır Rue Island'da oluşumuz. Daha da terk edeceğe benzemiyoruz. Bir yandan Suzuya var, diğer yandan "Bıbıcım bıbıcım" diye ağlayan Matsuri Washuu var -unutmuştunuz değil miiii? Düşman unutuuur Su unutmaz! (Ekiekiekiekieki)- öbür yandan Dr Kanou, zombileri, Nihiki filan var. Hop öbür taraftan Ui, Tsukiyama, Naki var. Yani var oğlu var. İnsan Rue Island'ın bir haritasını çizer, kim kiminle nerede anlamış oluruz biz de. Ne adaymış mübarek aylardır tek bir günü yaşıyor; 20 Aralık. Lost'u geçti bambaşka bir şey oldu.


Ne karman çorman bölümdü yarebbim! İşida gene orta okulda canı skılıp defterin köşesine karalama yapan bir çocuk gibi eline ne geldiyse sallamış gibi görünüyor.(Tabii abartıyorum ben. Çizimler yine muhteşem) Eskiden çok yapardı bunu, geçmişe mi döndü nedir? Hele o gözlere zoom yapmalar filan. Of of! Vermek istediği bir mesaj var diye düşünüp ben de o kargacık burgacık çizgilerde bir tarot kartı numarası, olmadı bir ilüminati bir göz, bir cisim bir numara ne bileyim Dilaracan ile sıcak sohbetler için: 005xxx filan arayıp durdum. Yok! Her hafta gene nereye numara mumara saklamış diye mangayı incık cıncıklamaktan gözlerim acır oldu. Bu hafta zaten apayrı bir olay. Tüm o çizgileri incelerken kahve falı bakıyormuş gibi hissettim. Çok da güzel bakarım ayıptır söylemesi.

Bölüm tam bir dramdı. Akira-Takizawa dramı, sonrasında Akira-Amon, Amon-Mutsuki ve en son Amon-Urie şekinde ilerledi. Animeye uyarlandığı vakit tam altına "Oşiyetteyo akustik versiyon" dayayıp flash back oynatmalık bölüm olmuş.

Tam bu sahnede duyar gibi oldunuz, değil mi? Oşiyette...Oşiyetteeee...

Akira'nın başı fena halde dertte. Takizawa ve Amon şu anda voltranı oluştursalar Urie'nin tırnağı olamazlar. Kaldı ki Urie gibi yükselme derdinde olan biri asla ve asla Akira'yı alaşağı etme fırsatını kaçırmaz. Kanunen yapması gereken de budur zaten.

Üstüne üstlük Urie beybilitosunu, yani bizim sayko gacı Mutsuki'yi "Siz üç ben tek" şeklinde savaşırken görünce zaten işler bizim aşk üçgeni için bitmiş demekti. Ishida birkaç ay önce Akira'nın illüstrasyonunu yapmıştı. Öyle hariçten gazel okuyan, kurguyla alakası olmayan illüstrasyonlar görüyorsanız, bilin ki o karakterlerin başına kötü şeyler gelecek. Bizim Akira da ya ölecek ya da biri taraından kaçırılıp yarı-ghoul yapılacak ancak bir daha asla ghoul dedektifi olamayacak. Kanundan kaçması gerekecek.

Bu bölümün en sevdiğim karesi. Yarasın Dark Knight'ıma


"İllüstrasyonların laneti" olay Hairu Ihei için de geçerli. Ishida bu hafta durduk yere Hairu'nun çizimini paylaştı "Hayırdır, rüyasnda mı gördü İşida bu kızı?" diye düşünürken -Tsukiyama Family Raid'de ölmüştü, hatırlayacaksınız- aklıma bir takipçimin aylaaar önce bahsettiği bir teori geldi. Hairu'nün aynı Shirazu gibi Dr. Kanou'nun yeniden canlandırma deneylerinin bir parçası olmuş olabileceği teorisi. Teoriden bahsedenin adı da Ezgi'ydi galiba. Yanlışım varsa düzeltin valla. İsim unutmam genelde. Shirazu ile aynı gün ölen Hairu de maalesef zombi olarak hortlacak gibi duruyor. Çok uzak bir zamanda da değil sanırım. Nishiki'nin neden yıllaardır Aoigir Tree'nin peşinde olduğunu öğrendiğimiz vakit, bu zombilerden birkaçıyla karşılaşacağız büyük ihtimalle. Bi' zombilerimiz eksikti zaten, onlar da gelsin artık n'apalım.


Soni Takizawa için gelmiş olabilir. Amon'un daha bize anlatacağı çok şey var. Üç yıldır neler yaptı, Washuu'ların sırrını öğrendi mi? İnsan etinin tadı nasıl? O sağ elle tuvalete çıkmak zor olmuyor mu? Bu son iki soruyu exclusive olarak GQ'nun kasım sayısı için sormayı planlıyorum (ekiekiekiekiekeki)

QS'in yeni üyeleri de karmaşada araya kaynadı. Hele bir soluklanalım şu arc bitsin de QS üyelerini de tanıyalım.

Bu bölümden çıkarılacak iki sonuç var.

1) Herhangi biri araya girmezse Urie tek başına hepsini çiğ çiğ yer.

2) KANEKİ NEREDE İŞİDA? YETER! OEK OEK OEK BEKLEDİK YILLARCA, TAM MURADIMIZA ERDİK DEDİK BİZE MUTSUKİ KAKALAMAYA BAŞLADIN. AL BAŞINA ÇAL MUTSUKİ'Yİ. N'APALIM BİZ O MANYAĞI İŞİDAA BİZE OEK LAZIM!



QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam