-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime ve Manga Önerileri 74: Bagjwi Sayug



Dün Tivitır'dan da çığırdığım üzre bugün bir shounen ai manhwa önerisi yapıyorum arkadaşlar. İki erkek arasındaki duygusal yakınlaşmayı, cinselliğe girmeden anlatan bu soft hikayeler genelikle dişilere yöneliktir ve yine kadın mangakalar tarafından yaratılır. Yani bildiğiniz altın günü yapıyoruz bugün kızlarla. H tabii bu mangaları erkekler okuyamaz diye bir kural yok. Çoğu zaten çok iyi kurgulanmış hikayeler oluyor. Sağlam kurgu seven herkes beğenebilir böyle mangaları yani. Geçen -geçen dediğim de beş altı ay oluyor- shounen ai bir anime film önermiştim, erkekler de çok sevmiş. Doukyuusei'den bahsediyorum. O yüzden ön yargılı olmamak lazım.


Biri yarı vampir diğeri insan iki liseli çocuğun aralarındaki aşkı anlatan Bagjwi Sayug bir Kore webtoon'u. Poterindeki zincirlerle alakalı hiçbir sahne içermediğini de belirteyim öncelikle.



Park Min Gyeom'un vücudu fazla hemoglobin üretmekte, bu nedenle de sürekli kan vermek zorunda kalmaktadır. Yıllar boyu deneyler yapan babası tarafından "kullanılmış" olan Park Min, lisede bir  yarı-vampir ile tanışır. He yok, bazı kurulardaki gibi insanlar vampirlerle neşe içerisinde bir arada yaşamıyor bu kurguda, vampirler gizli saklı yaşıyor yine. Ancak Park Min, sınıf arkadaşı Kim Chun Sam'ın vampir olduğunu keşfeder ve bu ikili arasında sembolik bir av-avcı ilişkisi doğar. Kendini üstün, Sam' ise bir çeşit ona ihtiyacı olan köpek yavrusu gibi gören Park Min bu oyunu bir süre sürdürür. Ta ki Sam'in vampir hayatının kendi yaşadığı korkunç hayattan bin kat daha iyi olduğunu görene kadar.



Sonrasında Park Min biraz saçmalamaya başlasa da hikayenin ilerleyen kısımlarında olay yeniden toparlanmaya başlıyor. Annesiz büyüyen Park Min'in psikolojisi çok iiyi anlatılmış. Olayları karakterlerin gözünden görme konusunda arada sırada sorunlar çıksa da genel olarak okunmaya değer bir manhwa Bagjwi Sayug.


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam