-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 102. Bölüm İnceleme


O nasssı başağsırı hobeyeleyyoooo!


Tokyo Ghoul:re 101. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2016/11/tokyo-ghoulre-101-bolum-inceleme.html

Eyyy sevgili ghouldaşlarım!


Eve geldim, koydum kafayı uyudum çok afedersiniz. Gececi tayfa hala ayaktaysa (kopuyor muyuz genşler??)  incelememi yollayacağım. Sabah uyanınca görecekler için de ayriyeten paylaşırım. Zaten bir geçiş bölümüydü. Hakkında derin analizlere gerek yok o nedenle. İleride gerçekleşecek olaylara zemin hazırlayan, harcı tuğlası bol, malzemeden çalınmamış bir bölümdü. Ama sensei-ye laflar hazırladım. Dilerseniz önce ondan bir kuple okumak -işte yazmak aman- isterim size;

Sensei sensei, sen bizi neyleyi?

Çizmişin gene aksiyon sahneleri

Anlayabilmek için 3D gözlük gerekiyi

Kaneki'ye girmeyeyim susamam hiç şimdi

Durduk yere badass triplerine giriyi

Gerçi kupleden çok köyde çekilen Lays reklamı gibi oldu ancak idare edivern bu haftalık ne diyeyim.

Tamam, Naki hiç benimsemedi Kaneki'yi, laf sokup durdu. Şimdi o da yetmedi, bizim trajikkralın beyaz takım elbise yaptırdığını görünce kayışları koparttı. İyi güzel, ben de birinin Kaneki'ye saldırmasını bekliyordum dört gözle. Boru mu arkadaşlar? SSS+ derecesinde ghoul olmuş, daha birine bir fıske vurduğunu görmedik. Öyle de efendi adam şu Kaneki vesselam. Anasına çekmemiş hiç. Babasınıhala merak ediyoruz bu arada.

Neyse evet, bu Naki gaza geldi, daldı Kaneki'ye. Ben de sevindirik oldum, dedim "Holeyya! Sonunda OEK'nin  nasıl gülendiğini göreceğim. İşte o zaman arşa değer belki başım" Ne arşı? O abidik gubidik sahneleri görünce daha beter ağrı girdi kafama. HİÇBİR ŞEY ANLAŞILMIYOR KAVGADAN.



O nassı kavga? Nasssı hiçbir şey anlaşılmayan kavgadır öyle? VGA kamerayla çekilmiş Adana Adliyesi çıkışı kavga gibi. Youtube yorumlarını bile haya edebiliyorum "Tost makinesiyle mi çektin kardeş?" şeklinde.

Bakın bir ara bir şey uzuyor öyle, herhalde o Kaneki'nin sağ kolu. Yemin ederim bir ekrana yansıtıp elime çubuk alacağım,"Oynat Uğurcum" diyerekten zoomlaya ede anlatacağım neler oluyor neler bitiyor. Başka kaçarı yok.



Bu bölümün en önemli noktası, Roma'nın kagunesinden bir parçayı Nico'ya göndermiş oluşuydu. Nasıl yaptı, sensei bunu ileride ne şekilde açıklayacak tamamen merak konusu. Demek ki sensei'nin aklında ghoulların fiyolojisini biraz daha açmak var. Aylardır, hatta yıllardır söylyorum sensei'ye, ancak kısmet oldu. Şu "Ghoul araştırmacısı" girsin de sahneye bir iki bir şey öğrenelim adamdan.

Hatırladınız arkadaşı değil mi? Teeee ilk bölümde, -mangada ikinci- televizyona çıkıp ghoulların tat alma duyularıyla ilgili konuşan adam; Yamamoto Jiro. Türk televizyonlarından pek aşinayız bu tarz ağabeylere.

Great Wheel Act gibi legal STK (sivil toplum örgütü) olmayı hedefleren ghoul örgütlerinin olması güzel. Senseni ghoul dünyasına oynamaya başladı yeniden. İyi iyi çok iyi. Yarı-insan, yarı-ghoul bilmem ne olaylarından gına gelmişti. Biraz da ghoulların tarihine, fizyolojik özelliklerine vs. bakalım.

Kaneki'nin karakter olarak en iyi anlaşabileceği, oturup adam akıllı iki muhabbet edebileceği kişi Nishiki. Nishi'yi Kaneki'nin yanında görmeyi dada çok isterim açıkçası. Her kahramanın bir side-kick'e ihtiyacı olur. Kaneki tek tabanca dolanıyor ortada. Az içini döksün çocuk. Ne bileyim "Abi dün taşa oturmuşum, bağırsaklar gurul gurul çok afedersin" filan desin en olmadı ama paylaşsın bir şeyler. Kaneki'yi özledim bildiğiniz. Urie'nin düşüncelerini görebiliyoruz ancak Kaneki'nin göremiyoruz. Ben hiç memnun değilim bu durumdan.

103. bölüm de biraz durgun geçer. Yine Kaneki'ye atarlanan dayılanan olursa birkaç sürrealist kavga sahnesi daha görürüz sensei'den. Ek iş olarak sanat galerisi açabilir sensei. Sürrealist tablolar apıp satabilir. Paray kırar valla ben size diyeyim.

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam