-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

2017 Kış Animelerine Genel Bakış





2017 geldi çattı. Amaninboooov!!! Ben tekli sayıları pek sevdiğimden, yedi de böyle sarı renkli olduğundan çok mutluyum. 2016'dan hiçbir hayır görmedik. 2016'nın animelerine genel bir bakış atmıştım geçen sene. Şimdi de 2017 Kış Animeleri'nden umut vaadeden, bizleri bu her açıdan iç karartıcı kış günlerinde biraz olsun neşelendirecek, en olmadı bambaşka dünyalarla tanıştıracak animeleri sıraladım ben de. Henüz bu animeler yayımlanmadığından içerikleri nasıl olacak bilemiyorum açıkçası. Ancak gözüme güzel görünenleri ekledim. Aralarından güzel olanların ayrı incelemesini yaparım zaten rahat olun siz ^.^

Önce devam eden animelerle başlayalım:

Ao no Exorcist: Kyoto Foujou Hen



Ao no Exorcist severler uzun sürekli bekleyişlerinin mükafatını bu sezon alıyor.

Gintama



Live actionı da yolda olan Gintama'nın yeni sezonu. Eve çikolataları cipsleri istifleyin öyle bekleyin derim ben. Zira live action'ın ne çıkacağı belli olmaz. Sinir nöbeti geçirmeden izleyebileceğiniz son Gintama olabilir bu. O nedenle tadını çıkartın.

ACCA: 13-ku Kansatsu-ka



Ben bu animeyi uzun zamandır bekliyordum. Bilim kurgu ve distopya sevenlerin beğeneceğine emin olduğum mangasından uyarlama, henüz kaç bölüm olduğu belli olmayan bir anime izleyeceğiz.

Monarşinin 99. yılını kutlayan 13 eyaletli Dowa Krallığı'nda geçen anime, krallığın her yanına yayılmış olan istiharat ekiplerini konu alıyor.

Joker Game havasını  yakalayabileceğini düşünüyorum bu animenin. Ayrıca mangası kadar iyi olacağna dair güvenim, mangasını uyarlayan stüdyonun Madhouse olmasından kaynaklanıyor. Yaa yaa!

Hand Shakers



20XX yılında, Osaka'da geçen anime psişik güçlerle doğan gençleri konu alıyor. Konusu itibariyle Charlotte, Darker Than Black ve Mob Psycho 100'ü andıran and Shakers'ı distopik bir evrende geçen  süper güçlü anime severler mutlaka listesine eklemeli.

elDLIVE



Anne-babasını kaybettiğinden halasıyla yaşayan ve çocukluğundan beri kafasının içinde sesler duyan Chuuta Kokonese, Günlerden bir gün garrip görünüşlü bir adam Chuuta'yı evine kadar izler ve teleportason ile bizim bıdığı fantastik yaratıklarla dolu bir evrene ışınlar.

2013 yılından beri Shueisha'nın online dergisi Jump live'da, sonrasında da Shonen Jump+ yayımlanan, benim de severek takip ettiğim manganın uyarlamasının nasıl olacağını gerçekten merak ediyorum.

Yalnızlıktan paranoyak şizofreni emareleri gösteren bir çocuk gibi görünse de, animede bunun nasıl işleneceği önemli. Tüm olaylar Chuuta'nın kafasında olup bitior da olabilir. Harry Potter aslında hep o merdivenin altndaymış hayal kuruyormuş :O :O 'çulra benzedim ben de ekiekieki.

Onihei



1783 yılında, Tenmei Dönemi'nde geçen  Onhei tarih severlerin bu sezon yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Edo'yu tehdit eden yaratıklara karşı verilen mücadeleyi anlatan bu animeyi merak edioyurm doğrusu. Umarım güzel bir kurgu hazırlamışlardır da şöyle yayıla yayıla biraz ekşınlı tarih dersi alırız.



















QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam