-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Gintama Live-Action Uyarlamasının İlk Fragmanı Yayımlandı!




Ay bitsin şu 2016 vallahi billahi aaay cam açın caaam! 2017 gelsin de doyalım animeye mangaya live action'a, uzaklaşalım şu dünyadan biraz. Aaaa! Fenalık bastı! İğrenç Japon live-actionlarına bile tamah edecek haldeyim şu an. Yeter ki kafam dağılsın, uzaklaşayım şu gündemden. Aaaaaay!

2017'de live-actionla dolup taşacağız. Maşallah her hafta bir başka live-action haberi yapıyorum. Tü tü tü! Ghost in the Shell, Fullmetal Alchemist, Tokyo Ghoul, Bleach (Gerçi o Ocak 2018'de) derken sıra geldi bizim gözümüzün bebeği Gintama'ya! 

Yuichi Fukuda'nın yönettiği, Shun Oguri'nin Gintoki karakterne can verdiği filmin ilk fragmanı malum ortamlarda ve daha nicelerinde yerini aldı. Ay hadi hayırlısı arkideşler!



Kişisel düşüncem, Gintama'nın live actionının Fullmetal Alchemist, Tokyo Ghoul ve Bleach'ten daha iyi olacağı yönünde. Ghost in the Shell zaten Amerikan yapımı, bambaşka bir dünya.

Shinpachi Shinpachi rolünde Death Note'un yeni filminin yıldızı Masaki Suda oynuyor. Kanna Hajimoto da Kagura'yı canlandıracak. 

Animesinin  8. sezonunun da Ocak 2017'de geleceği Gintama Live-Action'ı sabırsızlıkla bekliyoruz efenim.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam