-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Manga Çizim ve Kurgu Atölyeleri Kadıköy Karikatür Evi'nde Başlıyor!



Merhabalar!

Bahçeşehir Üniversitesi, Tasarım Atölyesi Kadıköy ve Kadıköy Karikatür Evi'nde gerçekleştirdiğimiz söyleşiler derlenip toparlanıyor ve bir atölyeye dönüşüyor!

Atölye tamamen ücretsiz. 6 hafta boyunca sürecek. İki grup ile ilerleyeceğiz; birincisi 22 Şubat Çarşamba günü 18:00'de başlayacak ve gençler için olacak. Diğeri ise 26 Şubatta başlayacak ve daha çok lise öğrencileri için olacak.Yaş aralığına siz çok önem vermeyin yine de. Yetkililer esnek davranıyor.


Bir de ikinci kısmı olacakmış bu kursların. Ben de bilmiyordum :D :D O da Nisan ayının başında başlayacak ve yine 6 hafta sürecek.


Atölyede tabletten değil -e, herkeste tablet yok- kağıt üzerinden manga çizmeyi öğrenecek ve tüm katılımcılarla birlikte sıfırdan bir manga kurgulayacağız. Bir önceki söyleşimizde tüm katılımcılarla birlikte hikayemizin ana karakterine, mangamızın hangi türde olacağına bile karar vermiştik. Hangi manga türüne göre kurguyu nasıl ilerletmek gerektiği konusu ise bende olacak.


Yalnızca çizim veya yalnızca kurgu öğrenmek isteyen arkadaşlar da olabilir. Onlara da bir kolaylık yapabiliriz tabii. Yalnızca Ali ile veya benimle çalışabilirler.

Velhasıl, ilginç ve eğlenceli bir atölye sizleri bekliyor! (:







QuickEdit

You Might Also Like

2 yorum

Spe-Chan dedi ki...

YA BİRKEREDE 10 YAŞ VE ÜZERİ OLSUN DİYİN YA NASIL HERKEZ GELİYO BEN 11 YAŞINDAYIM AMA ÇOK GÜZEL ANİME ÇİZİYORUM NESWN 10 YAŞ VE ÜZERİ DİİL??!!

Spe-Chan dedi ki...

YA LÜTFEN BİR KERELEĞİNE BİLE 10 YAŞ VE 25 YAŞ ARASINI SÖYLEYİN İNİNINKİ ONLARDAN DAHA İYİ ÇİZDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN BİR DENEYİN

Infinyteam