-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 113. Bölüm İnceleme


Sui Ishida sensei'nin fotoğrafı aşağıda!



Tokyo Ghoul:re 112. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2017/02/tokyo-ghoulre-112-bolum-inceleme.html

19 sayfada ne kadar çok şey gelişti. Bu kadar malzemeyle 4. sezon da çıkar, bensize diyeyim. Haiseli bölümler  bir sezon eder zaten. E, Kaneki'nin ghoul ingestivator olduğu zamanlar da 1 sezon. Ay oldu mu size 5. sezon? Tabii bunları tost yapıp 2 sezona indirmeyi başarırlar bir şekilde ancak yaptkları şey hakkıdna gerçekten "başarı" diyeiblir miyiz,o ayrı tabii. Studio Pierrot animesini yaptığı sürece benim içim rahat etmeyecek, hayır.

Kaneki bu bölümde yine Kanekilik yaptı.  Geçen bölümlerden birinde Urie'nin öne çıkmasının Kaneki'nin villain veya "acımasız" olma ihtimali olmadığı için gerçekleştiriğini belirtmiş, bunu da ayrıntılaryla açıklamıştım. Sensei de aynı düşünceler içerisinde, orası kesin. Değişmez bu çocuk anacım. Ona şevkat gösteren, iyi davranan herkese karşı zayıf. Onlara minnet duyuyor. Sevilmek için ise elinden geleni yapıyor. İnsanların ona kötü veya kaba davranmalarına bile göz yumuyor. Kaneki bir roman karakteri olarak çok başarılı, ancak gelin görün ki bu bir seinen manga ve bu kadar büyük handikapı olan bir çocuk "kahraman" olamaz. Sensei bunu zaten bize hikayenin taaa en başından söylemişti.


Bu bölümde de Kaneki'nin açığını kapatmaya Ayato yetişti. Bir salladı silkeledi kendine getirdi Kaneki'yi. Touka'dan bahsetmesi de iyi oldu kızcağız bekleye bekleye kız kurusuna döndü. Yani yüz vermeyeceksen söyle kız da beklemesin. Bak Kaneki, bu devirde böyle sadık kız zor bulunur. Sen "Ay Akia'ya inhibitör lazım"," Ay Amon kafayı cıbırdatmış onu kendine getirmem lazım" diyerek ömrünü çürütüyorsun, tamam alıştık sana artık böyle kabullendik. Ama kıza yazık yav. Hem harbi hem barbi bir kızcağız. Ben Eto veya Rize ile mutlu ol isterim ancak benim de canıma tak etti. Rize de Eto da manyak. Anca Touka ile mutlu olabilirsin sen, ben diyeyim.



Öte yandan Uta'nın her şekli alabilen kagunesi artık iyice dellendirmeye başladı beni. Nasıl yapabiliyor bunu bu herifçioğlu ya? Sensei anlatır mısın bir zahmet? Mutsuki manyağı Haise'yi görünce bir duraladı. Haftaya ne olur merak ediyorum. Sensei bize Mutsuki'yi daha fazla nefret ettirmemek için Haise'ye saldırtmaz. Mutsuki çıldırabilir, kriz geçirip Urie vari manyak bir şeye dönüşebilir.

Bu arada Takizaawa ve Kurona müthiş olmuş.

Bana re'nin sonuna yaklaşıyoruz gibi geliyor. Yaklaşıyoruz dediysem, yine 140'l bölümlerde bitebilir. Üçüncü bölümü olur mu Tokyo Gohul'un çok merak ediyorum.


Ve işte Ishida Sui'nin fotoğrafı. Mangaka Kiyohara Hiro çekmiş. Evet, ben de sizinle aynı şeyleri düşünüyorum: "Sensei bizimle dalga geçiyi :/"


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam