-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

K-Drama Önerisi: Kill Me Heal Me





Disosiyatif Kişilik Bozkluğu, daha çok bilinen adıyla "Çoklu Kişilik Bozukluğu"ndan muzdarip, aynı zamanda da çok büyük bir şirketin tek varisi olsaydınız ne yapardnız?

Kill Me Heal Me'de bu soru en derin ayrıntısına kadar işleniyor. Benliğinde -ikisi kadın- toplamda yedi kişilik barındıran Cha Do Hyun'un hikayesi daha sizi ilk bölümden cezbedecek.

Çılgın Perry Park kişiliğini sevmeyen yoktur herhalde 

Cha Do Hyun çocukluğunda çok büyük travmalar yaşamış, Amerika'da kendi haline terk edilmiş olan bir gentçtir. Onu diğer gençlerden ayıran iki özelliği ise bu travmaları atlatabilmek adına farklı kişilikler geliştirmiş ve Güney Kore'nin en büyük holdinglerinden birinin tek vasisi olması.

Shin Se Gi <3 <3 <3

İyi huylu ve kimseyi incitmemeyi hayat mottosu olarak kabul etmiş olan Cha Do Hyun'un tam tersi, kimseyi dinlemeyen, kafasının dikine giden, gaddar, bu nedenle de "yaralanmayan" Shin Se Gi, bu karmaşık karakterimizin yarattğı ilk "kişilik"tir. Bir yandan tanıdığı, ancak nereden tanıdığını bir türlü bilemediği psikiyatrist Oh Ri Jin ile olan git-gelli bağı, bir yandan da baskın karakter Shin Se Gi'nin tüm vücudunu ele geçirmeye çalışmasıyla uğraşan Cha Do Hyun, kendinin farkında olmadan onu Güney Kore'ye sürükleyen kişilikleri yüzünden kendini holdingin başına geçmeye çalışan bir köpekbalığı sürüsünün ortasında bulur.


Oh Ri Jin'i gizli psikiyatristi olarak atayan Cha Do Hyun hastalığını rakiplerinden gizlemeye çalışırken çocukluğundaki, o "bodrumdaki" kötü anılarını hatırlamaya ve ilk olarak Shin Se Gi'nin keşfettiği  Oh Ri Jin ile olan ilişkisini anlamlandırmaya çalışacaktır.

My PS Partner filminden bildiğimiz ve çooook sevdiğimiz Ji Sung'un başrolde adeta döktürdüğü bu dizide Sung, her bir karakteri -17 yaşında liseli bir kız olan Ahn Yoo Na da dahil- yaşamış, içselleştirmiş. Karakter değişikliklerini, hangi karakerin Cha Do Hyun'un esir aldığını yalnızca gözlerinden bile anlayabiliyorsunuz.

Psikolojik konulara ilgisi olan herkesin mutlaka izlemesi gerekiyor bu diziyi. Dizi bir yandan ilerlerken, siz de diğer yandan bir sürü yeni terimler öğreniyorsunuz.

Genel K-dramaların aksine biraz daha ağır ancak sürekli bir tempoda ilerleyen Kill Me Heal Me'yi izlediğinize asla -ama aslaaaa- pişman olmayacaksınız :)


Not: Shin Se Gi'nin askerleriyiz!

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam