-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Uncategorized

Tokyo Ghoul:re 123. Bölüm İnceleme




Heh, manyak dolu manganın en manyağı da geldi! Ben ki Touken birlikletiğini teee en başından beri desteklemeyen Su Tunç, tam "Hadi tamam yakışıyorlar hergeleler," demişken Mutsuki akvlıevveli geldi limon sıktı bu sevimliliğe. Ishida ne istiyorsun bu Kaneki'den ya? Bir gün yüzü göremedi çocuk. Yemin ederim çıldıracağım. Neettti bu Kaneki sana? Tavuğuna mı kış dedi? Çocukken "Örtmenim Ishida Ezgi'ye vuruyooo!" diye ifrita mı attı? Tokyo Ghoul başladığı sırada el kadar bebe olanların sakalları çıktı Ishida! Sen hala bu çocuğa acı çektiriyorsun. Bak gene sinirlendim ya! Sıcaklar olmuş zaten don lastiği gevşetecek türden, asfalta yumurta atsam pişer. Bir de senin çılgınlıkların geliyor üzerimize üzerimize! yeter yahu!

Artık Ishida'nın karman çorman çizimlerine alıştığımdan mıdır yoksa Ishida gerçekten iyi aksiyon sahneleri çizmeye başladığından mıdır bilmem, bu sefer kimin eli kimin cebinde, kimin kagunesi nerede anladım vallahi! Anlayamalayanlara da diyeyim; bu Mutsuki manyağı Touka'yı takmıştı kafaya. Touka'nın kankilitoşkosu Kosaka'nın eli meli kopartmış bu. Öldürdüğünü zannetmiyorum henüz. Kosaka'yı hallettikten sonra da Touka'nın peşine düşmüş bakmış Kaneki kuun!

Ah domuz pisliği altında kalasıca Mutsuki! Ah akılsız! Bir de güya odasını doldurmuş öldrmek istediklerinin fotoğraflarıyla. IQ'su bu kadar düşük olan bir manyak tarafından öldürülmesin hiçbir değerli karakter, rica ediyorum.



Aksiyon dolu bir bölümdü. Benim de sinirimi bozdu. Bundan sonraki bölüm de Kaneki üzerinden gider büyük ihtimalle. Uri vs Kaneki bile olabilir. Kaneki için Qs takımını kendi tarafına çekmek için çok büyük bir avantaj bu, iyi kullanması gerekli.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam