-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 124. Bölüm İnceleme


Amaniniboooov! Touka atakta!  O neydi gııız?



Gerçi Touka atağa geçmese Kaneki'nin bir şey yapacağı da yoktu ya... Yemin ederim şu çocuğun afili maskesi olmasa kimse Facebook'una profil fotoğrfı yapmaz Qameqi Qun'u. Rize, Eto ve son olarak da Touka... Yemin ederim hatunlar götürüyor mangayı. O sebepten birçok kişi Ishida sensei'yi kadın sanıyor ya...



Bu arada belirtmeden edemeyeceğim, yeni Q Squad üyelerini pek sevemedim ben. Bilmiyorum, içim ısınmadı. Bu arada biz bir arc'tayız ancak o arc hangi arc işte o belli değil. Bir işler dönüyor ancak her şey dağınık. Asıl olaya girmek üzereyiz ancak. Kaneki Group vs Furuta olacak. Bir yandan da Urie ve ... ortada kalacak. Urie'nin Saiko'nun da etkisiyle savaşın ortasında Rumlar için savaşan paralı askerlerin Türk olduklarını öğrenince saf değiştirmesi gibi arc'ın ortasında yön değiştireceklerini düşünüyorum.

Ayrıca bisikletililer süppeeer olmuş. Mini mini ghoullar katıldı aramıza. Taze kan her daim iyidir. Tabii böyle deyince Tokyo Ghoul gibi bir mangada olmadı hehehehe.


Mutsuki gii bir karakter her kurgucunun ihtiyacı. Ne yapacağı belli olmadığı için " Bu hareket Mutsuki'ye yakışmadı" diyemez kimse. O nedenle de kurgunun sıkıştığı yerde koşar gelir, ortalığı karıştırır ya da çözer. Gerçi daha çözdüğüne tanık olamadk herhalde bir fedakarlık yaparken filan ölecek ancak o zaman işimize yarayacak.

Takizaa'nın ölmemiş olması içime bir su serpti. Seviliyor yahu bu adam. Dursun işte. Anlattıklarına bakılırsa da ileride çok önemli bir rol oynayacak. Kurona'nn başlıını giyiyor olması da ileriye yönelik bir gönderme ayrıca. Atalım cebe.



Hide'nin adı bir kez daha geçti. Amon da bahsetmişti Kaneki'ye hatırlarsanız. Uzun zamandır beklediğimiz dostumuzun gelmesi yakındır. O zamaaaan:

HELÜLOLEYYOOOO HELOLEYYYAAAAA!
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam