-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Güney Kore Dizi Önerisi: Suspicious Partner




Selamlaaaar! 

Healer'ı önerdikten sonra Ji Chang Wook'un yeni dizisinden bahsetmemek olmazdı. Chang Wook'un askere gitmedne önce çektiği son drama olan Suspicious Partner SBS ekranlarında tam gaz devam ediyor, her hafta bizi ekrana kilitliyor. Ufaktan ufaktan ancak sürekli devam eden gerilim, hukuki süreçler ve birden fazla şüpheli katilin ortada dolaştığı bir dizi arıyorsanız, doğru adrestesiniz!

Konusunu kısaca açıklayayım, an itibariyle devam ettiğim bir dizi olduğu için gereğinden fazla detay vermekten çekiniyorum çünkü.


Avukatlık stajını yapan Bong-Hee, başsavcının oğlu olan genç ve yetenekli avukat eski sevgilisi Hee-Joon'u öldürmekle suçlanır. Hee-Joon, Bong-Hee'yi aldatmış, Bong-Hee de arkasından onu öldüreceğinden bahsetmiş, onu tehdit eden şarkılar söylemeye başlamıştır. 

Elektriklerin kesik olduğu bir gece markete giden -elektrikler kesik olduğu için nakit para kullanır- Bong-Hee, evine geldiğinde Hee-Joon'un cesediyle karşılaşır. Her şey ve herkes Bong-Hee'ye karşıdır. Bir kişi dışında; yanında staj yaptığı ve öncesinden de "ilginç" bir tesadüfle karşılaştığı savcı Ji-Wook. Ji-Wook tüm kariyerini çöpe atma pahasına, Bong-Hee'yi savunmaya, hem de bir savcı olarak and içmiştir.




İkili, hikaye ilerledikçe kendilerini birbiriyle ilintili onlarca cinayetin tam ortasında bulur ve olaylar gelişir.


Spoiler içerir!

Not: Bu arada diziyle ilgili en merak ettiğim şey, Bong-Hee ve Ji-Wook'un beraber olup olmadığı. Klasik bir Kore dizisinde bırakın beraberliği, kız sarhoşken horuldaya horuldaya uyumaya başlar. Aynı şekilde ikinci "kaza"da da öyle. Ama ben son anda bir ters köşe bekliyorum bu diziden. Hayırlısı bakalım.


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam