-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Kitabım Geliyoooooooooooooor!


Kitabımın kahramanlarının illüstrasyonunu yapan caaanım cicim Ali Toğlukdemir'e buradan sevgilerimle <3 <3

Meeerhaba sevgili ve saygılı takipçilerim!!! Bir çoğunuz 16 yaşımdan beri kitap yazmakta olduğumu biliyorsunuz. Bunu daha önce kendimle ilgili yazdığım şu yazıda belirtmiştim: http://www.sutunc.com/2016/10/su-tunc-kimdir-nedir-necidir.html

Şimdi bilmiyorum sizin yüzünüzü mü güldüreceğim ne yapacağım ancak yoldaki kitap beklenen bilim kurgu kitabım değil, bu seferki ilginç bir aşk romanı. Bilim kurgu kitabını üçleme olarak düşündüğümden ve yazdığım sırada aykum (aka iq) 50 puan yükseldiğinden ona biraz daha zaman tanımak istedim. İkinci kitabımın bir kısmını Wattpad üzerinden yayımlamıştım:

Kaç kitap oldu valla hesabını ben de karıştırdım. "Kötü" dediğim ilk kitabı da sayarsak ikinci romanım Delik, üçüncüsü Bere ismindeki novella, dördüncüsü, aynı zamanda bir üçlemenin ilk ayağı olan bilim kurgu kitabım, beşincisi de bu. Şimdilik ismini Kiraz Ağacı Mevsimi olarak düşündüm ancak tabii süreçte isim değişebilir. O yüzden duygusal bağ kurmamak gerekli. Bir dönem kendimi kapattım, yalnızca kitabıma yoğunlaştım. Yalnızca derken tabii, aynı zamanda bir dijital medya ajansında metin yazarı olarak çalıştığımı da belirtmem gerek.

Yıllar önce kendime bir hedef koymuştum; "25 yaşıma gelmeden kitabım basılacak," diye. Şimdi 24'üm ancak kitabımın basılmış halini elime almam sanırım 25'i bulur. Ancak şöyle bir şey var; Türkiye'nin az sayıda ancak birbirinden kaliteli anime yazarlarıyla toplaşıp oluşturduğumuz, bilimsel makalelerden oluşan kitabımız da yayımlandı yayımlanacak. Bu kitapla ilgili detaylı bilgiyi başka bir blog yazısında paylaşayım da konular da kafanız da karışmasın.

Beni ve yazılarımı yıllardır yakından takip eden herkese teşekkür ederim. Umarım kitabımı beğenirsiniz. Blog yazılarımın içeriği kadar paçoz paçoz olmamakla birlikte mümkün mertebe komiklikli şakalı ancak aynı zamanda oldukça duygusal bir şey hazırladım. Ne hazırladım? Ben bu kürsüye neden çıktım? Sorun bakalım neden çıktım? Evet, neyse ben gaçayım.


Ay lev yeeee <3 <3 <3
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam