-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Güney Kore Dizi Önerisi: The Legend of the Blue Sea




푸른 바다의 전설 veya "Mavi Deniz Efsanesi" deyin, bu güzel dizi sıcak yaz aylarından bunalan bünyelere ilaç gibi gelecek!

My Sassy Girl ve My Love From the Stars'tan bildiğimiz Jun Ji-Hyun ile canımız cicimiz, hangi rolde olursa olun mutlaka işin ucunda multimilyoner olan prensimiz Lee Min Ho'muzun baş rollerinde oynadığı bu diziyi naapıyoruz? Kafadan layklıyoruz!


Güney Kore dizilerinin birçoğunda olduğu gibi bir efsane, doğaüstü güç / güçler ve tabii ki reenkarnasyon bulunmakta bu hikayemizde. Ancak şimdi eğri oturup doğru konuşalım; bu tarz tarihi-reenkarnasyonlu dizilerin pek azı gerçekten "çok iyi" oluyor. Heh, The Legend of the Blue Sea de bu çok iyiler klasmanına girecek türden.

Denizkızlarının gerçek olduğu bir dünya düşünün. Tek dokunuşlarıyla insanların hafızalarını silebilen bu ilginç yaratıklar dizimizde karaya çıkınca ayaklanabiliyorlar. Heh, bu ön bilgi olsun sonra geleceğim.

Aslında çok zengin bir CEO'nun oğlu olan ancak ailevi sebeplerden dolayı evden kaçmış ve küçüklüğünden beri dolandırıcılık yapan Heo Jeon Jae (Lee Min Ho) İspanya'dayken kaldığı odel odasına konuşmayı bile beceremeyen bir kız dalar. Adını bile söyleyemeyen kızla ne yapacağınız bilemez halde kala kalan Heo Jeon Jae bir yandan da peşine takılan gangsterlerden kurtulmaya çalışmaktadır.


Heo Jeon Jae'nin odasına dalan, nesilleri günümüzde tükenme noktasına gelen denizkızlarından biridir. Heo Joen Jae'ye aşık olan ve peşinden yüze yüze Güney Kore'ye ulaşan kız, kısa sürede bu yakışıklı dolandırıcımızın izini bulur ve olaylar başlar.

Geçmişte de birbirlerini tanıdıklarını fark etmeye başlayan çiftimizin başlarına gelmedik olay kalmaz.

Ben burada araya girip bir şey eklemek istiyorum. Heo Jeon Jae'nin ekürisinden dahi Japon hacker rolündeki Shin Won Ho ne minnoş bir insan yarebbim. Peluş ayıcık gibi, ördek gibi bir şey! Al, koy odanın bir köşesine resmen <3 <3 <3



QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam