-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 92: Caste Heaven




Sizi dün ve önceki gün uyarmıştım, buraya yaoi önerileri gelecek diye. Her yıl böyle bir flood yapıyorum arkadaşlar. Bu yıl da kısmet bu zamanymış aşgladfşlkasfgş. O yüzden ilgilenenleri ben bu tarafa alayım. İlgilenmeyenler de Joker Game ile ilgili yazımı okusun. Çok kral animeydi: http://www.sutunc.com/2016/04/anime-manga-onerileri-37-joker-game.html

Yaoi / shounen ai'in ne olduğunu anime ve manga ile haşır neşir olanlar az-çok bilir. Boy's love'dır efenim. Yaoi'de daha fazla cinsellik olur. Shounen ai ise genellikle lise çağında "Ben Muzaffer'den hoşlanıyorum galiba. Ama erkeğim lan ben :/" diyen, çekingen ve kimliğini henüz benimseyememiş arkadaşları konu eder. Shounen ai cupcake ise yaoi bildiğiniz fıstıklı baklavadır. Amaaa dikkatli olun; bu dünyaya girip de sağlam çıkabilen pek az kişi var. Ben şanslılardanım. Fujoshiliğin bir sonraki adımı fanficler yazmakla devam ediyor.

Caste Heaven ise bildiğiniz çok kaliteli, ancak gelen tepkiler sebebiyle konu bitmeden yayından kaldırılan bir manga. Kalitesi, hikayesninin klasik yaoi ögeleri içermesiyle birlikte bir toplumsal eleştiri de yapması. Hani hem eğlenin hem öğrenin hesabı dfşldfşvds.


Caste Heaven'ın hikayesi ise şöyle:

Bir lisede ilginç bir kural mevcuttur: Yılın belirli dönemlerinde bir grup "genç" iskambil kartlarını okulun muhtelif yerlerine dağıtır ve herkes bu kartları aramaya başlar. İlk bulduğun kart, senin bir sonraki kart dağıtım dönemine kadarki yerini belirler.

Eğer Kral çıkarsa, herkes sana hizmet eder. Eğer Hedef kartı sana denk geldiyse, herkesin soytarısı sen olursun.

Her daim kral olan, kral kartı kendisine denk gelmese bile her seferinde zorbalıkla yeniden kartı elde etmeyi başaran, herkese kök söktüren ve dilediği kızla beraber olan Azusa, o güne kadar her dediğini yerine getiren, Karino tarafından oyuna getirilir. Arıtk Kral Karino'dur. Hedef ise Azusa.

Bir hayat kadınının oğlu olan ve notları her daim yüksek olduğu için okulda tutunabilen, karşısına çıkan herkesi "aşağı" görerek kendi üstünlüğünü kuran Azusa'nın hayatı, Japon Ekonomi Bakanı'nın oğlu Karino tarafından tam anlamıyla cehenneme döner.

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam