-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Güney Kore Dizi Önerisi: Coffee Prince




Oh May Gaş! Gong Yoo'nun filmlerini önereceğim dedim ancak ve ancak ennn sevdiğim kdramalardan biri olan "1st Shop of Coffee Prince" hakkında yazmadığımı fark ettim. Eh, hal böyle olunca işimi gücümü bırakıp Coffee Prince hakkında yazmak şart oldu.

Yüzlerce Güney Kore dramasının içinde bir güneş gibi parıldayan Coffee Prince'i henüz izlemediyseniz hemen yan sekmeden açıp link aramaya başlayın. Kadın-erkek rollerinin bu denli ince bir şekilde sorgulandığı, bu kadar sıcak ve güzel bir dramaya daha rastlayamayacaksınız çünkü!



Gong Yoo'nun adeta parıldadığı, Yoon Eun Hye'nin döktürdüğü, yan karakterlerin hikayelerinin de oyunculuklarının da çok güçlü olduğu 2007 yapımı bu drama izlemeye başladığınız anda sizi kendine çekecek.

Aslında bir kız olan ancak giyinişi ve davranışlarıyla tam olarak bir erkek çocuğunu andıran Go Eun Chan'ın ailesine bakabilmek için çaresizce para kazanma arayışlarına girdiği sırada aileden zengin Choi Han Kyul ile tanışır. Chaebol, zengin mi zengin ailesinin ayarladığı "uygun gelinleri" başından savabilmek için gay olduğu dedikodusunu yaymaya çalışan Choi Han Kyul, bizim Go Eun Chan'ı erkek zannederek "işe alır" ve olaylar başlar.

İnatçı babaannesinin başına rezil rüsva bir haldeki kafeyi sardığı Choi Han Kyul, Go Eun Chan ve ekürisiyle maceraya atılır. Bir yandan da Choi Han Byul'un kuzeni Choi Han Sung ve Han Yoo Jo'nun hikayelerine ortak oluruz.


"Ama o bir erkek," diyen ve içindeki çelişkilerle cebelleşen Choi Han Byul, erkek sandığı Go Eun Chan'a olan hislerini uzun- çoook uzun bir süre bastırmaya çalışır. "Ben zaten kadına benzemiyorum. Benden hoşlanmasına imkan yok," diyen ve kadın olduğunu gizlemeye devam eden Go Eun Chan ise bu ilişkinin farkında olmasa da acı çektiren tarafındadır.

Diğer yandan, Choi Han Sung, yedi senelik ilişkisinde aldatılmış ve terk edilmiş, yine de sevdiği kadından vazgeçememektedir. Özgürlüğüne düşkün, canı nerede ve kiminle olmak isterse onunla olan -şimdi kalkıp saçma salak laf etmeyin kadına!- ressam Han Yoo Jo ile çalkantılı bir aşk yaşamaktadır.

Alışık olduğumuz kadın-erkek rollerinin değiştiği, tam bir "tabu kıran" olarak kabul edebileceğimiz bu şaheseri mutlaka izlemelisniz.

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam