-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Goul:re 151. Bölüm İnceleme


Tokyo Goul:re 151. Bölüm İnceleme


Eveeet! Animenin 3. sezonu yaklaştıkça biz de yavaş yavaş çözülmelere gidiyoruz. Yalnız hızlı giden bu seyir ne zaman sekteye uğrar, re'nin sonu ne zaman gelir kestiremiyorum. Pazarlama stratejisi olarak manganın anime çıktığı zaman da devam etmesine artan populariteyle birlikte satışları artıracağından olumlu bakılır editörler tarafından. Bu sebepten 2018'de de manganın devam edeceğini öngörmekteyim. Ancak Ishida değişik bir adam. "Ben yoruldum, istemiyorum," derse eğer, kimse onu tutamaz. Aynı Death Note'ta olduğu gibi. Takeşi Obata ve Tsugmi Ohba, animenin çıkmasına az bir zaman kala seriyi bitirme kararı almış ve editörlerin tüm ısrarlarına karşın işi tadında bitirmişlerdi. Gerçi L'siz ne tadı diyor ve buradan bir kez daha beybiliboyumuzu özlem ve rahmetle anıyorum.

Geldiiik 151'inci bölüme.

Ghoullarla CCG'nin iş birliği yapması tamamen çılgınlık. Yıllardır devam eden hikayede bu durumun oluşması için birden fazla bileşenin bir araya gelmesi buna bir altyapı oluşturulması gerekirdi. CCG, ghoullardan yardım alacağına Amerika ile ne bileyim Çin ile olmadı Womder Woman ile anlaşır da ghoullarla el sıkışmaz. Haydi, ilerideki "barışa" önayak olacak bir anlaşma diyelim, Kaneki'nin full kakujasını durdurmak için. Kabul edelim. Napçaz? Mecbuuuur!

Nishiki ve sevgilisinin buluşmaları bir beni mi etkiledi? Onlar serinin ilk çiftiydi. Hala Kaneki x Touka'ya ısınamamış biri olarak çok seviyordum ben bu çifti. Ghoullarla insanların el ele tutuşup kırlarda dolaşmasını sırf bu ikisi için istiyorum desem yalan olmaz =(

Hide'nin yüzüne perde inmiş. Neler olduğunu Kaneki kendine geldiği ve Hide ile konuşmaya başladıüı zaman anlayacağız büyük ihtimalle. Kaneki gıdıdan mı bir parça almış ne yapmış müsebbibi V mi ne artık çıksın ortaya. Çocuk yıllardır sürünüyor dip boyası gelmiş sarışınım.


V de sonunda ortaya çıktı. Aha buraya yazıyorum, her şey V'de bitecek. Washuu'larda filan değil. Bu adamlar asıl gizemli olanlar. Ghoul dünyasının Ülüminatisi yalnız Lady Gagaları Rihannaları eksik. Şapkayla aradaki karizma farkını kapatmaya çalışıyorlar ancak nafile.


Bir sonraki bölümde Kaneki'ye ulaşacağız gibi görünüyor. Ama işte biz ulaştığımızda o ne halde olacak, asıl soru bu :(



QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam