-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 94: Inuyashiki





2017 sonbahar animelerinin içinde Inuyashiki öne çıkıyor. Ben severek izliyorum valla.  Mangasını da okumaya başladım ancak hala devam ettiğimden spoilerlara boğmazsanız sevinirim. Her ne kadar sempatikliğin dibine vurmuş bir insan da olsam -dkslfjsdl-, içimden küfür edebiliyorum.

İçeriği, kullanılan renkler ve karakterlerin derinliği bakımından tam bir seinen kurgu olan Inuyashiki’nin stüdyosunu ilk Madhouse zannettim. “Madhouse yürüyüşü” yapıyordu karakterler. Death Note, Monster, One Punch Man ve daha birçok şahesere imza atan Madhouse’un karakterlerinin bir yürüyüş şekilleri vardır. Meğer Inuyashiki’nin stüdyosu MAPPA, Madhouse’dan ayrılan Masao Maruyama tarafından kurulmuş. Bunu öğrenince bir “HAAAAAAAAAAAAAA” çektim.



Inuyashiki de bilim kurgu – eline güç geçince değişim geçiren karakterler konusunda son zamanlarda oluşan anime açığını başarılı bir biçimde kapatıyor. Hem de son derece başarılı bir şekilde!
Birinci bölümü izleyip de beğenmediyseniz animeye bir şans daha verin, ikinci bölümden itibaren “yepyeni villainimiz” olarak ortay acıkan Hiro Shishigami ve Light Yagami arasındaki benzerlikleri gördükçe iyice ısınacaksınız animeye.

Ayrıca 2018'de de live action filmi geliyor!



Konusunu da yazayım tam olsun;

59 yaşındaki Ichoru Inuyashiki olduğundan da yaşlı göstermekte, işinde ve evinde çevresindekilerce küçümsenmektedir. Bunu üzerine bir de kanser olduğunu ve yalnızca üç aylık ömrü kaldığını öğrenir. Bu üzüntüyle bir gece parkta kendi kendine – köpeği de eşlik ediyor, o kadar da yalnız değil- üzülürken gökyüzünden uzay mekiğine benzeyen bir şey iner, o an Ichoru Inuyashiki ölür ve tüm anıları misket gibi ama değil gibi de bir şeyin içine hapsolur. Bay Inuyashiki’nın artık kafa kısmındaki minik misket dışında tamamı bir “ölüm makinesi”ne dönüşmüştür. Bu yeni haliyle ne yapacağını şaşıran Inuyashiki, insanlara yardım etmeyi seçer. Bir yandan da Tokyo’da gizemli ölümler başlamıştır.



Inuyashiki o gece parkta bir kişinin daha olduğunu hatırlar; lise çağındaki bir çocuk. Çocuğun adının sonradan Hiro Shishigami olduğunu öğreniriz.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam