-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime Önerileri Geri Dönüyor! Peki, Bu Dönemde Ne Yaptım? Ne Ettim?


Dediler kral öldü... assdşflösadf




(Görseldeki kız tasarımcı ama siz blogger / yazar olarak tasvir edin kafanızda. Teşekkürler.)




OH BE DÜNYA VARMIŞ!

Hayatlarımız biz fark etmesek de dönemlere ayrılıyor. Bu işin böyle olduğunu da çok sonradan fark ediyoruz. Bende de öyle oldu işte. Kore'de Aşk Mevsimi'ni yazdığım dönem yalnızca aşk romanları okuyor, aşk temalı filmler, diziler ve animeler izliyordum. Polisiye / gerilim kitabımı yazarken de öyle oldu; bir dönem yalnızca cinayet, polisiye, gerilim ile ilgili eserleri takip ediyordum. Bu janrın dışında kalan ne varsa ilk 10 dakikasında sıkılıp kapatıyordum. Kitabım bitti, editöre gitti. Daha üzerinde çalışılacak çok şey var. Öyle çat diye çıkmıyor kitap. O kadar uzun bir süreç ki, evliyalığa doğru ilerlediğimi düşünüyorum cidden. Ama işte; serde inat var, yazmak tutkusu var. En iyi eserlerimi 35'imde, 40'larımda vermek istediğim için şimdi bu ceremeyi çekmem gerek. Yani öyle bir anda parlayıp hop diye sönen bir yazar olmamak amacım. O da işte sabırla oluyor.

"Abla neden blog yazmıyorsun?", "ABLA YAŞIYOR MUSUN?" diye sorup duran çok kişi oldu. Bir yandan tam gün çalışıp -ki ajans sektörünün ne denli yoğun ve stresli olduğunu bilen bilir- diğer yandan ciddi araştırma gerektiren bir polisiye romanı yazıp diğer yandan anime-manga-kdrama-film-dizi takip edip yazmak, hah unuttum! Bir yandan da özel yaşamıma devam etmek vallahi olacak iş değildi azizler.

Biz değişiyoruz, zevklerimiz, hayattan beklentilerimiz değişiyor. Gerçi o kadar da değil yav ben 4-5 sene önce yazdıklarıma bakıyorum da "Hay ağzımı öpeyim ya, şimdi olsa yine aynısını yazardım," diyorum. Bir arpa boyu yol alamamış olan benimdir belki. Bilemedim. Paragrafın ilk cümlesini takmayın fazla. Amaaan pırt!


17 Kasım'da TÜYAP İstanbul'da saat 14:00'te imza günüm var. Bu imza günü, Kore'de Aşk Mevsimi'nin son imza günü olabilir, diğer kitabın çıkması 1 yıldan fazla sürebilir, bu da bizi üzebilir. O sebepten gelmek, kitabınızı imzalatmak, sohbet etmek istiyorsanız kasımın 17'si kaçırılmaz bir fırsat.

Aklımda başka roman fikirleri uçuşuyor. Aralarından birini seçip yazmaya koyulmam, yani kendimi yine kapatmam zaman alır sanıyorum. O zamana kadar takip ettiğim animeleri, k-dramaları, filmleri sizlerle paylaşacağım. Çok öpt kib by sçs <3<3<3<354<4<u<68798a7








QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam