-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

the Lastest "It Girl": Leigh Lezark


Yaz aylarında okul için olan sinema / kitap konseptimin dışına çıkıp, yazmak istediğim her konuda yazmayı planlıyorum :)


Zamanında Vouge Türkiye'nin  kapağına çıkmıştı bu hanım kızımız. Kendi çizgisinde ilerleyenleri her daim takdir etmişimdir. ( kıskanmışımdır da olabilir tabii) H&M, Mango, Gap gibi ünlü markaların modelliğini yapmasının yanı sıra kendisi dj ve  iki arkadaşı ile birlikte kurduğu bir triosu var: the Misshapes.


Buraya kadar bir problem yok.  Bildiğimiz modellerden. Bir de elini dj liğe atmış. Ancak kendisinin New York the Counter College'da sosyoloji okuyor olması, fotoğrafçılığa meraklı olup haydi bunun da eğitimini alayım demesi ve aynı üniversitenin fotoğrafçılık bölümüne de girmesi, hemen hemen hiç değiştirmediği saç rengi ve kesimiyle (bu konuda ona çook gıpta etmekteyim! ) bir ikon haline gelmesi( saçını kendisi boyuyor-evet! ) benim ne kadar güzel olurlarsa olsunlar "aptal model" yaftası yapıştırdığım mankenler arasından sıyrılmasına neden oldu.


                                                                             MANGO
Boyu da ayrıca 1.70 cm olup New York'un sayılı stil ikonlarından birsi olması sebebiyle modellik de yapmaktadır kendisi.


Her giydiği olay olan bu "değişik" havalı kızımızı şahsen pek bir beğeniyorum. Bunun nedeni de sanırım ekranlara öpücükler dağıtmaması ve o cool duruşundan vaz geçmemesi. Ehh ne diyelim aferin ona!!

                                                   Çok cool efendim durduramıyoruz.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam