-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Titanic



James Cameron'un yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu yazdığı Titanic, 11 dalda Oscar ödüllü ve 2009 yılına kadar en büyük hasılat getiren film olma özelliğine sahip.

Eğer bu görsel şöleni izleyemediyseniz çok şey kaçırıyorusunuz!

Başrollerinde Leonardo Di Caprio ve Kate Winslet'ın oynadığı Titanic, ünlü gemi hakkında çekilen filmlerin ençok ses getireni. Çünkü içinde inanılmaz bir aşk hikayesi de barındırıyor.

1912 yılında yapılan ve "asla sarsılmaz ve batmaz" denilen ancak bir buz dağına çarparak batan gemi Titanic'de olduğu düşünülen Okyanusun Kalbi adlı çok değerli bir kolyeyi arayan ekip canlı yayında kolyenin ölen sahiplerinin odasına okyanusun altından ulaşırlar. Yeşil bir sandık bulan dalış ekibi sandığı açtıklarında para ve çanta bulurlar ancak kolye ortalarda yoktur. Olanları televizyondan izleyen Rose Calvert'da vardır. Titanic'den sağ olarak kurtulan ve Okyanusun Kalbi kolyesine sahip olan Rose, o güne kadar hiç kimseye hikayesini anlatmamıştır.

Olay yerine davet edilen Rose, torununa ve ekibe Titanic'de yaşadıklarını anlatır.

Jack Dawson resim yapan ve bu resimleri 1 cente satan fakir bir delikanlıdır ve bir poker oyununda Titanic'in üçüncü sınıfına ait olan bir bilet kazanır. Kalkmak üzere olan gemiye yetişen Jack Liverpool Limanı'na bir daha asla dönemeyecektir..

Southampton Limanı'ndan gemiye binen 17 yaşındaki Rose DeWitt Bukater ise İngiltere'nin soylularındandır ancak babası ölmüş ve arkasında büyü borçlar bırakmıştır. Bu nedenle annesi onun ünlü zenginlerden Caledon Hockley ile evlenmesini istemektedir. Ancak Rose onunla evlenmektense intihar etmeyi yeğler.

Gemide birbirlerine aşık olan Rose ve Jack, her şeye rağmen birlikte olacaklarına inanırlar. Rose'un annesi Ruth'un ve nişanlısı Cal bu durumu fark ettikleri anda engellemeye çalışırlar ancak fazla uğraşmaları gerekmeyecektir çünkü gemi buz dağına çarpar ve batmaya başlar.

Birbirlerinden kopmayan Rose ve Jack'in okyanusun ortasında donmak üzereykenki konuşmaları eğer sizi ağlatmaya yetmiyorsa kendinizi Voldemort'la eşdeğer tutabilirsiniz sanıyorum.

QuickEdit

You Might Also Like

2 yorum

Adsız dedi ki...

hayatımın filmi resmen. çok da akıcı anlatmışsınız

Adsız dedi ki...

çoook ağladım ben bu filmde :/

Infinyteam