-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:Re 69. Bölüm İnceleme


Dıt dırı dıı dı dııı! Tokyo Ghoul:re 69. bölüm incelemesi, bölüm daha Japonya'da bile yayımlanmadan sizlerle!

Önceki bölümün inclemesi:

Tokyo Ghoul:re 68. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2016/03/tokyo-ghoulre-68-bolum-incelemesi.html



Ay fenalık bastı. Ay cam mam açın. Aaaay bilemedim kafamı duvarlara mı vurayım dizimi mi döveyim? Ay Kaneki verem ettin beni. Nedir bu teslimiyet? Nedir bu isteksizlik, hayattan bezmişlik? "I want to die in style" cümlesinden beri zaten her bölüm hop outurp hop kalkıyorum acaba bu bölümde kendini ateşe mi atacak diye. Hah işte korka korka beklediğim an geldi. Kaneki Hinami'yi hapisten kurtarırken "Seni kurtarıp kendimi Arima'ya öldürteceğim" dedi resmen. Biri şu çocuğa yaşama amacı versin bir şey yapsın. Göz göre göre gidiyor Qaneqi :(


Hinami'nin tokadı pek karakterine uymasa da aylardır yaşamla ölüm arasında gidip geldiğini düşününce olabilirliği var gene. Hadi geçti benden yine iyisin Ishida.

Koskoca bölümde benim en çok ilgimi çeken kare Haise ve Arima'nın antrenman sırasındaki konuşmaları oldu. Airma'nın sözleri her ne kadar banlanmış olsa da, içeriden (Young Jump dergisinden biri büyük ihtimalle) bilgi sızdıran dostlarımızın (Belki de Jump'ın adamıdır ve bilerek bilgi sızdırıyordur biz dedikodusunu yapalım diye, bilemiyorum) söylediğine göre Arima'ya karşı koyamayan Haise'ye Arima'nın cevabı "Eğer devam etmezsen beni öldüremezsin" şeklinde. Birçok çeviri var şu anda ortamlarda dolaşan ve hiçbirisi tam olarak çevirememiş bu konuşmayı. O yüzden ben direkt Türkçe aktardım. İngilizceleri bir işe yaramıyor diye ^.^


Arima'nın gücünün neye dayandığı, aklının ne şekilde çalıştığı hala büyük bir gizem. Ancak benim tahminim Arima'nın günün birinde Hasie'nin hafızasını geri kazanıp ondan intikam alacağını bildiği yönünde. Haise hafızasını geri kazandı kazanmasına ama Arima'yı yenmek gibi bir arzusu yok. Kendini öldürtmek niyetinde.

33'ün Touka olma ihtimali olduğunu söylemiştim. Dediğim gibi de çıktı. Yomo e Touka Hinami'yi kurtarma operasyonunda kafede oturup kahve içecek değillerdi demiştim. Yomo bununla da kalmadı, Arima'nın ünlü silahı IXA'yı koluyla durdurdu. Yomo ve Uta'nın gerçek güçlerini görmek isterim doğrusu. Yomo'nun Arima'yı öldürdüğünü görmek de güzel olurdu doğrusu.

SS dereceli Ghoullar'ın bulunduğu üçünkü kattaki tüm kilitler de açıldı. Artık seyreyleyin gürültüyü. Arima Ayato ve Banjou ile takılmaktansa Kaneki'nin peşine düştü. Ancak o da ne? Furuta Arima'dan da önce davranarak buldu bizim Kaneki ile Hinami'yi! Oh la la!


Arima hakkında 10 biliyorsak Furuta hakkında 1 biliyoruz. Bu adam V ile mi, Kanou ile mi, Clownslarla mı,  yoksa kendisi tek kişilik bir örgüt mü hiçbir fikrimiz yok. Şimdi açığa çıkacak ne olduğu Furuta'nın. Kaneki'nin yolundan çekilecek mi yoksa geçmesine izin mi verecek merak konusu. Ancak bir de belirteyim, kameradan izleniyorlar. O nedenle Furuta CCG'deki yerini kaybetmemek için Kaneki'ye karşı geleiblir. Benim düşüncem burada Hinami'nin Kaneki'yi kurtarmak adına Furuta'yı ölüreyazacağı. Furuta şu an ölemez. Ishida üzerine bu kadar yatırım yaptığı, her geçen bölüm daha da detaylı işlediği bu gizemli karakteri şimdi öldürmez. Güvenin bana. Ancak aynı şeyi Hinami için söyleyemeyeceğim. Kaneki için ölecek olan Hinami olabilir.



Touka yine çıktı karşımıza. Bu Arc'ın sonunda Kaneki'nin kendini Re'de bulacağına hemen hemen eminim. Ancak o ana kadar kim ölecek kim kalacak kara veremiyorum. Yomo Arima'yı öldürüp aldığı yaralar sonucunda kendi de ölebilir. Ya da bir ihtimal Ayato Touka'yı kurtarayım derken ölür. Yani bu arc bence birileri birilerini kurtarayım derken ölecek. Ama kim o meçhul şu an için.


Kaneki vs Furuta olmayacka bence. Ishida Furuta'nın bir insan mı yoksa Ghoul mu olduğunu hala açıklamadı bize. Bence çok önemli bir anı bekliyor. Koğuş önünde mahalle kavgası yapar gibi bir kavga yapmayacaklar bana kalırsa. Ama siz bana bu konuda güvenmeyin. Ishida'nın aklından neler geçiyor inanın bilmiyorum. Tek bildiğim, Kaneki'yi şu intihar psikolojisinden kurtarmak gerektiği. Çocuğun bir hayat amacına ihtiyacı var. Ona bu amaç verilmeli.



Kaneki Hide'yi yemiş buradan anladığımız kadarıyla. Yani siz de babanızı hiç tanımamış olsanız, anneniz çötürt diye ölse, bir kızla ilk buluşmanızda kız sizi yemeye çalışsa ve Ghoul'a dönüşseniz, defalarca işkenceye maruz kalsanız, en yakın arkadaşınızı Arima denen pisi yenebilmek adına YESENİZ, buna rağmen o pis tip sizin beyninizi defalarca deşse, hafızanızı kaybetseniz, kolunuzu kopartsalar, hafızasınızı geri kazansanız ne yaparsınız? Ben Kaneki'nin yerind olsam ben de aynı şeyleri yaparım. O nedenle sulu gözlü Touka'dan çok Kaneki'ye bir yaşama amacı verebilecek Eto'yu görmek istiyorum sahnelerde.

Göründüğü üzre katlar yavvaş yavaş açılıyor. Sırada SSS seviyesindeki Ghoullar ve Eto var.

Show must go on!















QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam