-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 41: Mayoiga (The Lost Town)



Mayoiga

Tür: Gerilim, korku
Bölüm Sayısı: 12



Aman da aman! Büyümüşüm de kırk birinci anime önerimi mi yaparmışım beeen? Tü tü tü! Valla nasıl böylesine bir dirayet örneği gösteriyorum, ben de şaşırıyorum arada ancak hızımı alamıyorum işte. Çok çeşitli mecralardan bana ulaşıp kendisine ağız tadına göre anime ve manga önermemi isteyen çooooook kişi var. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ancak "özel mesaj üzerinden kişiye özel anime önerisi verilir" gibi bir slogala çıkmadığım için yola, sonradan cevap veremediğimde filan trip atmayın. Atıyorsunuz, kırılıyorum, güceniyorum :( :( Bak sitede ne güzel mis gibi kırk bir tane öneri var, seç beğen al. Yakında "Bunu beğenen bunları da beğendi" şeklinde bir uygulamaya da gitmeyi planlyıorum ki isteyen istediği türde animeyi ve mangayı rahatça bulabilsin.

Kırk birinci önerim adına gerçekleştirdiğim konuşmam bitti. Şimdi sıra Mayoiga'da.


Mayoiga da aynı Joker Game gibi, 2016'da Çıkması Beklenen On Anime (http://www.sutunc.com/2016/01/2016da-baslayacak-yepyeni-on-anime.html) listemde yer almıştı zamanında. Anime ve manga dünyası bilim kurgu, macera, dram, romantizm o bu şu konularda müthiş örnekler veriyorsa da korku türünde pek anime ve mangaya rastlayamıyoruz. Korku filmi konusunda Koreliler ve Tayvanlılar çok iyi. Ancak anime olarak "iyi" olan bikaç tane var. Bunlardan Another'ın önerisini yapmıştım zamanında (http://www.sutunc.com/2016/02/anime-manga-onerileri-25-another.html) . Şimdi de sırada Mayoiga var.


Mayoiga da bir Bahar 2016 animesi. Henüz beşinci bölümü yayımlandı. İlk bölüm görece diğer bahar sezonu animelerine göre biraz sönük geçse de sonradan toparlamasını bildi. Yine de ben animenin biraz yavaş ilerlediği kanısındayım. Ha, her bölümünde heyecan ve gerilim artıyor, orası doğru.


Otuz kişiden oluşan bir grup her şeye yeniden başlayacakları, Nanakimura adlı köye yerleşmeye karar verir. Nanakimura herkesin bildiği, ancak kimsenin ziyaret etmediğ rivayetler üzerinden tahminler yürüttüğü esrarengiz bir köydür. (O kööööy bizim köyümüüzdüüüür) Çoğu bir birini tanımayan, ancak her biri yaşadaıkları şehri ve tüm tanıdıklarını geride bırakıp yeni bir hayat kurma amacıyla Nanakimura'ya giden otobüse atlamış otuz kişiyi ayrı ayrı tanırız öncelikle. Otobüs ilerlerken yaşananlar ve herkesin içten içe sorduğu "Acaba gerçekten öyle bir köy var mı?" sorusu ilk bölümü meşgul eder. Ancak asıl olaylar, kafile Nanakimura'ya vardıktan sonra başlar. Sakinlerinin çok kısa bir zaman önce, bilinmeyen bir nedenden dolayı terk ettikleri köyde yaşamaya başlayan topluluk, bir süre sonra kümeleşmeye başlar. Güruhtan iki kişinin kaybolmasıyla ise olaylar bambaşka bir boyuta taışınır.



Gerilim seviyorsanız, Mayoiga iyi bir seçenek (:

QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam