-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 86. Bölüm İnceleme




86. bölüme balıklama dalmadan önce geçen haftanın inelemesini paylaşayım.

Tokyo Ghoul:re 85. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2016/07/tokyo-ghoulre-85-bolum-inceleme.html


İki gündür Tokyo Ghoul ile yatıp Tokyo Ghoul ile kalkıyorum. Ortamlarda tek teori gözümden kaçmasın diye beeeyle gözüm açık bekledim. Beni Twitter'dan takip edenler zaten ne tür bir çılgınlık içinde olduğuma şahit oldular (Kusura bakmayın ya bayağı işgal ettim dün sizin ana sayfanızı eki eki eki eki) Ama zaten TG takip ediyorsanız nedenini ne anlamışsınızdır:

KANEKİ ONE EYED KING OLDU! AY SABAHLAR OLMASINNN!



Bir yanım sevinçli bir yanım hüzünlü. Bir yandan Kaneki OEK oldu diye seviniyorum, diğer yandan Eto'm bebeğim gitti diye üzülüyorum. Arima da OEK çıktı ya! :O Haftalardır "Arima yıllardır gösterdiğinden çok daha karmaşık bir karakter çiziyor. Tutarsızlık var" diye kendimi yırtıyor, Ishida'ya tripler atıyordum. MEĞER ADAM KRALMIŞ! Valla buradan ettiğim lafları görse alırdı kellemi. Ruhum bile duymazdı. Adam kral sonuçta.

KRAL ÖLDÜ. YAŞASIN YENİ KRAL! Lililililililililliillilililililililiili! (Sonradan zılgıta bağladım. Kral mral gaza gelip kendi kültürümüzü unutmayalım tabii. Geçen incelemede de araya Alper Tunga karıştırmıştım. Sentez hep bunlar)


E, ne oldu şimdi? Kaneki badass +100000 oldu. Bir havalandı, efendime söyleyeyim yılan idi çiyan idi karışık bir şey oldu. Hal böyle olunca benim de zamanında hakkında yazdığım "Kaneki Ken - Anka Kuşu Teorisi" çöpe atılmış oldu. Ama müthiş olamz mıydı Anka kuşu kakujalı bir Kaneki? Şimdi düşününce, Aogiri Tree üyelerinin cübbelerinin üzerinde iki farklı sembol vardı; 1) Aogiri Tree, yani palmiye ağacı simgesi 2) Anka kuşu simgesi. Şimdi Eto palmiye ağacını simgeliyorsa, Tatara da anka kuşu olabilir. Sonuçta Aogiri Tree'nin lideriydi ikisi de. (AH ETO AAAH! :/ ) Tatara'nın elli dene special class, atmış üç buçuk dene as. special class 1203,079 tane first class (Tabii ki salladım sayıları. Bu da soru mu!) haklayan ağabeyinden bile güçlü olduğu düşünülürse, bu arkadaşta dehşet-ül vahşet bir kakuja olması normal. Ya birinizde anka kuşu kakuja olsun ya. Ishida kırma beni bak :(



O değil de, bilmiyorum aranızda Ishida'nın Twitter'ını takip eden var mı; herifçioğlu sanki Arima'yı ve Eto'yu öldürmemiş, Yomo'yu bazukayla patlatmamış, Ayato'nun ağzını gözünü dağıtmamış gibi sabah akşam Pokemon Go'da yakaladığı pokemonları paylaşıyor, milletle "Ya o parktaki Pokemonlar iyi değil, şu gymi haklayalım ehiehieihi" şeklinde muhabbetlere giriyor. Kendisine Levent Yüksel'den Zalim şarkısını armağan ediyorum. Mahsun'dan "Zalımsaaan!" da olur. Hangisini seviyorsanız artık o size kalmış.

Touka level atlamış gibi duruyor. Ancak dövüşme konusunda hala çok geri gibi. Ya da ben hala Eto'nun ölümüne sinirliyim ondan Touka'ya çemkiriyorum. Beter olsun :(


Banjou'nun sakalları beni benden alıyor. Normalde dönme kaydırak stayla olan Banjou şimdilerde İkinci Dünya Savaşı hemşirelerine benzemiş. Haç şeklinde sakalı görünce bir gülme tuttu beni. Canım ciğerim Ayatom yerde petsili çıkmış yatarken utandım kendimden. Banjou bir şekilde (?) kagunesiyle Ayato'yu iyileştirecek gibi duruyor. Ancak aynı şey Yomo için geçerli değil gibi. Yedi böğrüne bazukayı. Ishida arc bitimi adam bırakmadı hikayede. Yoshitoki Washuu gitti, Torso gitti, Arima gitti, Eto gitti, Yomo da -maalesef- gidici duruyor. Uta gelsin iyileştirsin <3 <3  <3


Bu nasıl sakal ya hakjhsksşsksj



Donato ve Uta OEK diye Kaneki'ye mi gidecekler büyük merak konusu. Bence öyle olacak. Donato on beş adım sonrasını hesaplayabildiğinden, OEK'nin kendine bir vasi aradığını, bu nedenle yarı-ghoul testleri yapıldığını tahmin etmiştir.

Ayrıca, yalnızca Kaneki ve Takizawa'nın "başarıyla" yarı-ghoula dönüşmeleri kafa karıştırıcı. Neden yalnızca ikisi? Bir klişe meydana gelir mi dersiniz? Kaneki'nin babası yarı ghoul filan çıkar mı? Açıkçası "Ishida böyle klasik bir şey yapmaz, Kaneki şansına başarılı bir deney oldu" diyordum ancak Arima OEK çıkınca ihtimal yeniden gündeme geldi. Neden mi? Buyroon:

Şimdi eleştiri bölümü başlıyor. Açıkçası Arima'nın OEK çıkması beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. OEK bir kavram, Washuu ailesine karşı çıkanları bireştiren bir ideoloji olsa veya hiç beklenmeyen bir karakter OEK çıksa daha iyi olurdu. Şimdi kendimi LYS sınavında bir soruyu hemencecik çözünce "Ya bu kadar kolay olamaz ya. Ben bir daha çözeyim" demiş de, boşu boşuna on kez problemi baştan çözmeye çalşmışım gibi hissediyorum. Arima zaten Black Reaper'dı. CCG'nin sorgulamayan öldüren adamıydı. Ters köşe yapma ihtimali en çok olan insandı. Birkaç ay önce aynı sözleri yazmıştım bir incelemede. Arima çok bariz, o nedenle Ishida onu OEK yapmaz demiştim, yaptı. Gidip dilediğinde Pokemon Go oynayabilsin dye kısa kesti herhalde.

Bu bölümün kazananı açık ara Hirako idi O ne karizmadır, ne "işinin adamlığı"dır, nepçim "Siz beni kovmuyorsunuz, ben istifa ediyorum"culuktur. O nasssı etraf kan gölüyken kağıdı çılgın gibi yere koymaktır? Vay vay vay! Ne cevherler varmış daha TG dünyasında! Squad Zero çok hoşuma gitti. Kadın karakter de ayrı tatlış. Kaneki'nin ilk müritleri eeheheh.




Haftaya Rue Island'a geçebiliriz. Tatara'nın kakujasını görme fırsatımız olur böylelikle. Suzuya'nın durumu kritik. Bir de şey var tabii:

AMON NEREDE AMON? YETER ARKADAŞ ARTIK! SEN ANCA GİT SKÖRTIL TOPLA ISHIDA EL İNSAF MİLLET AMON AMON DİYE KIVRANIYOR YETER YA! BİR KAREDE GÖSTERDİN SONRA BIRAKTIN GİTTİN!

Akira ölmek üzereyken gelse kurtarsa böyle amaaan!

Nı nını nı nıııııı! NI NI NI NI NI NI NI (Love story)





QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam