-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 67: Yuri!!! On Ice


Yuri!!! On Ice
Bölüm Sayısı: ???
Tür: Spor



Sonbahar sezonu animeleri ikinci, hatta üçüncü bölümlerine geçmiş, artık hangisi iyi hangisi kötü iyice anlaşılmışken sezonun ikinci anime önerisini de yapayım.

Bir önceki için; Drifters: http://www.sutunc.com/2016/08/anime-7-manga-onerileri-61-drifters.html

Yuri On Ice bir spor animesi.Maaile oturup Olimpiyat izlediğimiz dönemlerdeki en büyük eğlencemiz buz pateni üzerine bir anime hem de! Renklendirmeler ve figürler o kadar güzel, o kadar estetik ki, utanmasam gerçek buz pateninden daha güzel diyeceğim. Öyle sahneler var bu animede!



Hikaye, Yuri Katsuki adında buz pateni yapan Japon bir gencin Grand Prix'te yaşadığı büyük hezimet sonucu karşılaştğı zorluklar ve iç çatşmalarını konu alıyor. Buz patenine Viktor Nikiforov isimli efsane patenciye hayran olduğu için başlayan Yuri, pratik yaparken şans eseri videosunun internete düşmesiyle birlikte dünya çapında ünlü olur. Yuri'nin performansını izleyen Viktor Nikiforov ise bizim Japon'un antrenörü olmak istediğini söyler. Bir anda, bir anlık hata sonucu hayal bile edemeyeceği bir hayata kavuşan Yuri'nin önünde bir engel vardır; Viktor Nikiforov'un diğer öğrencisi, dahi buz patenci Yuri Plisetsky.



Farklı ülkelerden birçok sporcunun olması hikayeye ayrı birilginçlik katıyor. Tek bir lokasyonda geçmemesi, müzikler, figürler hepsi ayrı bir şölen. Şöyle vurdulu kırdılı olmayan, güzel güzel izlemelik bir anime Yuri On Ice. Şimdiden birçok eleştirmenden geçer not almış durumda zaten.





QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam