-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 104. Bölüm İnceleme




Tokyo Ghoul:Re 103. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2016/11/tokyo-ghoulre-103-bolum-inceleme.html

Tıklım tıkış bir kafeden merhabalar sevgili ghouldaşlar! Yanımdaki kız sevgilisine trip atıp duruyor. Çöt diye oturdu zaten çantamın üzerine. Oradan kıl kaptım başta. Şimdi de "Bak Berkecim beni bilmemnereye götürmemeni gösyledim ben sana beni niye bozuyorsun yaaa ..." diye bir şeyler söylüyor. Berke de güneş gözlüklerini takmış -iç mekandayız- cevap mevap vermeden kızın yüzüne gülüyor. Olay komedisi izliyorum şu an sinirim bozuldu. Kız bu yazdıklarımı görse beni cırmıklar valla. Bir yandan da çılgınlar gibi tırsıyorum o yüzden. Ha, belirteyim; lokasyon Nişantaşı Starbucks ^.^

Ben tırsmayı bırakayım da bölümü incelemeye başlayayım;


Tokyo Ghoul'a bir şeyler oldu böyle bir duruldu etti bildiğiniz Redbull kıvmından ayrana döndü. Aylarca gerim gerim gerildik zaten böylesi daha iyi. Sağ yanımda kıyamet koparen özellikle byle evlenen eden çiftleri görmek mutlu ediyor beni. Tabii Yoriko Touka'nın adını vermeseydi iyiydi. Kesin saçma sapan bir şeyler çıakcak altından. Of aman yani, bir rahatlayamayalım biz zaten! Tam Touka orta ikinci sınıf mode on " Qameqi, çıkışta heykelin oraya gelsene sana bi' şey diiicem" demişken bambaşka bir trajedinin ağları örülmeye başladı. Kaneki görevden döndüğünde Touka'yı bulamayacak büyük ihtimalle. Artık ne olacaksa olacak ama bildiğimiz bir tek şey var; bu çocuğun yüzü gülmeyecek.



Bir de size de çok saçma gelmiyor mu Kaneki'nin hala tek gözünü kapatması etmesi? Eskden hadi kontrol edemiyordu kakuganını, peki şimdi? Hele Squad Zero'nun çocuklarının Kaneki'yi hala Haise şeklinde çağırmalarına ne demeli? Bu çocuklarla ilgili Sensei'nin bir planı vardr mutlaka ama şu an için zaten elinizi atsanız baka bir karaktere çarptığı bir kurguda fazlalık oluşturuyorlar. Younglinglerin yerine uluslararası alana açılsak, yabancı dedektifleri ve ghoulları tansak daha iyi olur bence. Hikaye sürekli kendi etrafında dönüyor. CCG'yi, Coachlea'yı tarumar edip edip duruyorlar. Benzer mekanlardan azade bambaşka bir savaş görmek istiyorum ben. Yıllardır aynı tipler dövüşe dövüşe bir hal oldu. Hiç olmazsa mekanı değiştirsinler de bir içimiz açılsın.

Ui ve Saiko'yu shipledim ben durduk yere. Ciddi vs tatlı shiplemesini çok seviyorum ben ya. Ayrıca Urie'nin Kuriowa'nın evliliğine içten içe verdiği tepki paha biçilemezdi. Urie'de bildiğiniz ev erkeği tipi var aslında. Meymenetsizin teki ama işte öyle bir eksiği var. O kadar kusur da kadı kızında olur yani Mutsuki de insan yiyor hani her ilişkide çiftler birbirlerinin ufak tefek kusurlarını görmezlikten gelir. Saygı çerçevesinde ilerletmek lazım her şeyi tabii.


Kaneki'nin Takizawa'nın adını bilmemesi de ayrıca çok garip geldi. Sonuçta bir süredir aynı çatı altında takılıyorlar. Kaneki fazlasyla iine kapanık, düşüncelerine dalmış ve soğuk geliyor bana. Resmen soğudum çocuktan. Ne düşündüğünü hiçbir şekilde anlayamıyoruz. Tokyo Ghoul'da, ilk seride felsefik laflar geçerdi, Kaneki'nin çelişkilerini hissederdik. Şimdi böyle buz gibi, ne bileyim. Re atmosferi her daim biraz soğuktu ancak şimdi eski tayfaya dönüş yapınca insan biraz daha Kaneki'ye yönelmek istiyor. Ama yok, Clownlar yine işe koyuldu, yine hoop aksiyona atlayacağız gelecek bölümde. Gitti yine bizim psikolojik gerilimli bölümler güme. Tam da kış aylarında müthiş giderdi oysa.



Anlayacağınız gidişattan pek memnun değilim. Ishida sensei'nin çizimleri eski tarzını anımsatyor ancak hikaye kurulumu tamamen farklı. Birkaç bölüm soluk alma-sonrasında aksiyon dışında bir şeyler olması gerek hikayede. Kaneki'nin günldelik hayatına biraz eğilseydi sensei aslında hepimiz mutlu olacaktık, susacaktık kıracaktık dizimizi okuyacaktık. Kaneki böyle uzak plan-soğuk-tek gözlü göründükçe moralim bozuluyor. Çok yakın bir arkadaşım bana tavıryapıyormuş gibi geliyor, üzülüyorum :(


Yine üç koldan bir kavga (CCG-Clowns- Kaneki ve Bitirimler) bizleri bekliyor. Kaneki geri dönebilecek mi? Dönse bile döndüğüne Touka'yı yerinde bulabilecek mi? Ben pek ümitli görmüyorum bu ikilinin sonunu ne yalan söyleyeyim.

Ay kendi kendimin içini kararttım resmen ya aaaa! Bir sonraki bölüm Uta'yı görelim de bir mutlu olalm bari ne bu böyle!  Kavgacı çift de kalktı gitti de biraz rahatladım. Resmen öküz oturttular içime. Hiç gelemem öyle şeylere ya bik bik bik bik! AAA!


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam