-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime ve Manga Önerileri 79: Killing & Stalking (+18)



Yazıma başlamadan önce, başlıktaki +18 uyarısının boşuna olmadığını belirtmek isterim. Ben ki sırf benim canım ciğerim beybilitoşkom okuyucularım sevinsin diye yaoiler, harem animeleri / mangaları öneren bir çılgının tekiyim, eğer bu uyarıyı koyuyorsam bir bildiğim vardır. Uyarıma rağmen "Okuyacağım" diye diretiyorsanız da üzerime hiiiç sorumuluk almam. Bana gelmeyin "Gece kabus gördüm :(" diye sonra.


Kendimi tutamıyor ve henüz yazının başında döküyorum taşlarımı ortaya; uzun zamandır karşılaştığım en iyi kurgulanmış psikopat karakterini barındıran hikaye Killing & Stalking. Gerçek hayatta psikolat olduğunu iddia eden ve bunu ucuz bir kurguyla satmaya çalışan nörologların (bu konu hakkında detaylı bir yazı yazmıştım: http://www.sutunc.com/2016/04/james-fallon-ve-icimdeki-psikopat.html) bulunduğu dünyamızda bu kadar iyi "anlaşılmış" bir sayko görmek çok zorlaştı. Saykoluk da piyasa oldu. Nerede bizim Alex DeLarge'ımız, Cannibal'ımız, Funny Game'deki manyaklarımız? Hah işte, bu ayarlarda bir işe imza atmış Koreliler. Dört duvar arasında geçen ve her bölüm sizi biraz daha geren bu kurguyu cesaretiniz varsa okuyun derim.


Loser olarak tabir edebileceğimiz, yirmilerinin sonlarında bir adam olan Yoon Bom, yirmili yaşlarının başındaki Sangwoo adlı bir çocuğa aşıktır. Askerlik hizmeti sırasında Bom'u tecavüze uğramaktan kurtaran Sangwoo, üniversitede de oldukça popülerdir. Her gün bir başka kızla görülen bu çapkına saplantı derecesinde aşık olan Yoon Bom, Sangwoo'nun kapı şifresini kırmaya kararlıdır. Günlerden bir gün şifrenin kombinasyonunu doğru girer ve "çıt" bir daha dışarı çıkıp çıkamayacağından emin olamayacağı eşikten içeri adımını atar.

İstediği kişiyi gözünü kırpmadan kıtır kıtır doğrayabilen, kontrolü tam olarak elinde bulundurduğu ortamlardan hoşlanan, insanlarla canının istediği oyunu oynayan ve geylerden nefret eden Sangwoo ve rehinesi Yoon Bom arasındaki insanı gerim gerim geren, zaman zaman "hastalıklı" olarak tanımanabilecek ilişkiyi gözlemliyoruz.



QuickEdit

You Might Also Like

4 yorum

Unknown dedi ki...

nerede okuyabilirim ingilizce de olur ama hiçbir yerde bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim

Adsız dedi ki...

https://guncelmanga.com/manga/killing-stalking/

Adsız dedi ki...

ek bölümlerini okumak istiyorum ama bulamıyorum offf SONU ÖYLE SAÇMA BİTTİ Kİ HAYIR KENDİMİ İNANDIRMAK İSTEMİYORUM ONA BİR ŞEY OLMUŞ OLAMAZ

Unknown dedi ki...

Yaoibar da bulabilirsin

Infinyteam