-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 111. Bölüm inceleme


 Merhabalar pek muhterem ghouldaşlarım!


İşteee sensei’den beklediğimiz hareketler bunlar! Sonunda biraz biraz canlanmaya, merak duygusu uyandırmaya başlıyor bu arc. Sensei durdu durdu, tek bir bölümde onlarca soru oluşturdu kafamızda. Yüz yıl bunları konuşuruz artık.


Urie’nin kafayı cıbırtacağı teee 50 bölüm öncesinden belliydi. O nedenle kontrolünü kaybedip dönüşü olmayan bir yola girmesini pek yadırgamadım açıkçası. Donato babasından vurunca çocuk kalan beş paralık insanlığını da harcadı gitti ghoul oldu. Mutsuki ile yılın çifti şeklinde dolaşırlar artık. Bu arada kimse fark etmiyor ancak olan Saikocuğa oluyor. Shirazu gitti, ardından "Anne" dediğii Haise gitti, Mutsuki'nin insan yediğinin farkında ve hiçbir şey yapamıyor. Şimdi de güvenebileceği Urie toptan kendini kaybetti. Asıl trajediyi bu minik hanım kızımız yaşıyor, unutmayın onu. Sensei Saiko'yu çok seviyor, onunla ilgili çizimler yapıp duruyor. O nedenle zzten bu akdar acı çekiyor. Sensei sevdiği karakterlere acı çektirmeyi çok seviyor, tutunacak dalı kalmıyor zavallıların.



Amon’un Takizawa’nın yaşadıklarına tanık olduğu, insan eti yemeyi reddettiği ve bunun sonucunda boğazından zorla löp löp etlerin sokulduğu sırada hatırladıkları hakkında farklı görüşler var. Bir kısım Donato’nun çocukları Amon’a öldürttüğünü ve “yedirdiğini” iddia ediyor. Eğer böyle bir durum varsa işler değişir.



İşler değişir ve ciddileşir. Amon’un bir şekilde “seçilmiş bir çocuk” olduğu ve Donato’nun da bunu bildiği ortaya çıkar. Donato’nun çocuk yetiştirme yurdundan aradan bir tane çocuk seçip ona diğer çocukları öldürtüp yedirtmiyorsa –Donato acımasız ve manipülatör olarak işleniyor kurguda. Ancak aklı selim ve ne yaptığının farkında. Yani hareketlerinin altında yatan –her ne kadar bize ürkütücü gelse de bir motivasyon var-. Bu nedenle bu iddia biraz daha Furuta tarzı sadist-manyak tarzında birine uygun olabilir. Donato eğer Amon’a o çocukları yedirdiyse bir nedeni mutlaka vardı. Amon’un OEK’nin soyundan geldiğini ve “seçilmiş çocuk” olduğunu bu incelemelere başladığım 2015 yılından beri çığırıyorum. Sonunda elimize somut denilebilecek bir kanıt geçti. Hadi bakalım ne olacak.



İkinci şok ise Scarecrow ile ilgili; Amon’u kurtardığı anlaşılan Scarecrow düzgün konuşamıyor. Bu da ağız tarafının fazlasıyla yaralı olduğunu gösteriyor. Scarecrow’ın Hide olduğu konusunda çok büyük iddialar var. Gerçekten Hide olabilir. Ancka olay içinde kafama tek takılan şey çocuğun geri kalan her yerinin sağlam ancak ağız kısmının haşat edilmiş olması. Kaneki’ye “Ye beni” deyince Kaneki dayanamayıp Hide’nin dudaklara mı yapıştı nedir? Ne saçma sapan, Hannibalvari bir bromancedir bu? Buradan Kaneki ve Hide’ye şu şarkıyı armağan etmek istiyorum:



Haftaya güzel dövüşler göreceğiz. Amon'un yetimhanedeki anılarını da görsek valla tadından yenmez. Gelecek haftayı şimdiden iple çekiyorum ^.^














QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam