-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 112. Bölüm İnceleme


ŞU SAATTE UYANDIM :(



Tokyo Ghoul:re 111. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2017/02/pek-muhterem-ghouldaslarm-isteee.html


Kendimi haftasonundan istifade sabaha kadar lol oynamış bir liseli gibi hissediyorum. Tavuk gibi erkenden uyurum normalde. Saiko'nun dönüşüe denk geldi işte.






Size bir iyi bir de daha iyi haberim var! (İşte ben de böye bir bloggerm, okuyucularımı üzmeyi sevmem hiç. Varsa yoksa laylaylay)

İyi haber malumunuz, Saikomuz canımız cicimiz geri döndü! Senseinin damar damar üstüne giden bu karanlık kurguda biraz olsun rahatlatma amacıyla kullandığı Saiko yine bizi üç drt yaşında markete gidince koşa koşa bahar kokulu Yumoşların kapağını açıp koklamışız gibi geldi. Valla sizi bilmem ama benim açımdan markete gitmek sırf şu kapak koklama olayı yüzünden çok eğlenceliydi. Market kaos, çikolatalar şekerlemeler, işte ghoullar ajanlar filan çok ya kurguda öyle bir benzetme yapayım dedim çok saçma oldu ay tamam yazmyorum bıraktım :((((((


Saiko'nun kagunesi üzerindeki hakimiyeti m-ü-k-e-m-m-e-l! Biraz ilginç şekillere bürünüyor ancak ben de isterdim yaz masası yapabileceğim bir kagune. Veya ben yazılarmız yazarken bir yandan da kahvemi ağzıma götürcek bir bikaku fena olmazdı.  Ay düşüncesi bile güzel <3


İşida sensei ilginç kagunelerin sayısını artırıp duruyor. Kendinden bir parçayı ayırıp başkalarına haber yollayan m dersiniz? Kendiliğinden Saitama sensei'nin yumruğuna dönüşeni mi? Yoksa Utanıki gibi tamamen başka bir insana dönüştürenini mi? Sensei kaguneler hakkında bir açıklama yapaak, orası kesin. Ancak ne olur bu açıklama Dr. Kanou'nun ağzından olmasın. Koskoca ülkde bir tek Kanou mu var bu ghoulları bilen? V'den öğrenelim misal bu sefer.


Ayrıca hatırlatayım, hala Kanou'nun ölüyü diriltme deneylerinin sonuçlarının neler olduğunu bilmiyoruz. Naki'nin kankilitontikoşolarıyla Shirazu zombi-ghoullar olarak yeniden sahneye dahil olabilir. Aklınızın bir köşesinde dursun bu.

Saiko'nun Urie'ye "I love you" demesinin iki anlamı var, okuyucular da bu konuda ikiye bölünmüş durumdalar. Bir kısım Saiko'nun Urie'ye platonik olarak aşık olduğunu, Haise'ye de aynı duyguları beslediğini, diğer bir kısım ise Saiko'nun Urie'yi ailesinin bir üyesi olarka görüp sevdiğini idda ediyor.



Ancak belirtmeliyim, hangi sayı olduğunu hatırlamamakla birlikte re'nin omakelerinden birinde Urie Saiko'nun yüzüne bakınca mutlu olduğunu söylemişti. Urie'nin söyleyiş tarzından Saiko'nun bir pelüş ayıcığa benzediği anlamı çıkartılıyor. Ancak Saiko yine de bu "sevimli" yorum karısında utanmış, kızarıp bozarmıştı. Hatta bu omake hakkına bir incelememde bir şeyler yazmıştım. Saiko'nun Urie'ye karşduyguları olabilir diye. Bulursam atayım göstereyim herkese de havam olsun. 30 bölüm öncesinden tahmin ettiydim diye.

Eeeee ne demişler, Suyla kalın, esen kalın. (Kim demiş? Yok öyle bir şey!)


Son sayfada Nico'yu mu gördük? Herhalde o Nico. Yorum yapanlar da emn olamamış. Ancak Nico ise -ki bence öyle- ortalık karışacak arkadaşlar vaziyet alın. Furuta muruta derken Nico vurdu bizi sırtımızdan. 






QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam