-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 114. Bölüm İnceleme



Tokyo Ghoul:re 113. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2017/02/tokyo-ghoulre-113-bolum-inceleme.html

Geçen bölümün incelememde Mutsuki'nin Haise'ye dönğşen Uta'yı bıçaklamaya devam ederse artık çizgiyi aşmış olacağını, TG severlerin zaten mesafeli durdukları Mutsuki'den toptan nefret edeceklerini söylemiştim. Ablamız benim tahminlerimi de geçerek tümden kayışı koparttı. Amerikan filmlerinde sıkça işlenen "dominant sayko kadın" haline büründü.


Haise'ye karşı hep bir zaafı vardı Mutsuki'nin ancak yani ne bileyim böylesine manyak olduğunu bilmiyorduk tabii o zamanlar. Manyağı geçtim, bildiğiniz tehlikeli. Touka'nın yüzünü hafızasına kazımış. Yine bizim şapşallar -yazar burada Kaneki ve Touka'dan bahsediyor- kavuşamayacaklar. Mutsuki Touka'yı alır. Ama Touka'nın da arkası sağlam. Bilemedim şimdi. Berabere oynayın siz.

Bu bölümün en büyük sorusu "UTA'YA NE OLDU?" idi. Hala yaşıyor mu? Yüzünü suratındaki kaguneye -artık kakuja mı neyse- borçlu olan UTA'nın boğazını deşti bu tarlasına domuzlar dadanasıca sayko. O da yetmedi soydu kendini üzerine çıktı etti bak şimdi bana laf ettirecek o kadar insanın okuduğu yerde. ("Şu an 70 milyon beni okuyor efenim") Ya hem Uta'yı hem de Haise'yi öldürmüş oldu düşününce.  Tokyo Gohul'un en sevilen iki karakterini sen nasıl öldürürsün ya? Fanlar kapına dayanırlar valla. Kaneki'nin de nedir bu yanderelerden çektiği? Tsukiyama, Yamori, ucundan Eto... Rize desen ayrı manyak. Şimdi de Mutsuki çıktı başımıza. Urie ile iyiydi tam tencere kapaktılar.


Onun dışında, bu kadar popüler bir mangada bu denli uç bir karakterin işlenmesi oldukça cesaret gerektiren bir iş. Seinen meinen ancak okuyucu ve izleyici kitlesinin yaş aralığı genel seinenlere göre düşük. Şimdi Berserk takipçilerinin yaş aralığıyla Tokyo Gohulunkileri karşılaştırmak yersiz. O nedenle senseiyi buradan cesareti nedeniyle tebrik etmek istiyorum.

Bir sonraki bölümde daha çok Amon vs. kakujalı Takizawa (muştalı Zühnü gibi oldu biraz) görürüz umarım. Manyaklık dozumu aldım ben fazlasıyla.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam