-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime ve Manga Önerileri 84: Kakegurui




Yaz 2017 dönemi animeleri yavaş yavaş renklerini belli ederken ben de sıradan hoşuma gidenleri önermeye başlayayım dedim. En son üçüncü bölümü yayımlanan Kakegurui ise yaz dönemine damga vuran animelerden. Yalnız bu yazıyla ilgili sizlere bir uyarım olacak: Bu animeyi okulda veya evde denemeyin!

Özel bir lisede her öğrencinin oynanan kumara göre sırlandığı ve gerçekten borçlandığı korkunç bir sistem mevcuttur. Bu sistemi domine eden, kazanmayı seven, gerek saç stili gerek hal ve tavırlarıyla fazlasıyla Mirai Nikki'den bildiğimiz Yuno Gasai'yi andıran Satome Meari vardır. Baş kahramanımız, sınıf başkanı Suzui Ryouta'yı borçlandırmış ve bunun üzerine kendisini "hizmetçi köpeği" olarak kullanmaktadır.

Yalnızca çok zenginlerin girebildiği bu prestijli liseye bir gün gizemli bir kız gelir; Jabami Yumeko. Kazanamadğında deliye dönen Satome Meari'ni aksine son derece soğukkanlı ve zeki olan Jabami, kısa sürede lisedeki tüm oyunları yerle bir eder.


Yalnızca masa başında oynanan bir oyunda nasıl gerilebilir insan? Arada Youtube'dan ünlü poker oyuncularının oyunların izleyenler bilir. (Ben de bakardım lisedeyken arada keh keh) Hem aksiyonsuz gerilim yaşamak hem de akıl dolu oyunları izlemek isteyenler Kakegurui'ye başlasın derim.

Ayrıca açılış müziğii çok hoş. Klibi de ayrı saykodelik. Aslı manga olan uyarlamalar güzelse ğer daha da bir seviniyorum. Benden geçti vallahi.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam